SHAKLEE COLLAGEN POWDER

COQHEALTH PLUS: ISTIMEWA UNTUK PEMBELI ONLINE!!

wah..tak senang duduk ni..dah lah promosi kolagen tu dah menawan, datang pulak lagi tawaran hebat yang baru..

Bagi setiap pembelian 300PUV layak dapat COQHEALTH PLUS secara percuma!! RM124 ni tau..siapa nak bagi kan? kalau 600puv 2 botol dapat free..kalo 10 kali 300puv punya pembelian, 10 botol dapat ha..tak ke stock dekat setahun dapat free tu.tak untung ke?

Lupa pulak, sekarang Shaklee dah beroperasi secara online ..lagi lah..berdesup laju order nya..I’m Happy!!

nak lagi best, bagi setiap set Shaklee Collagen Powder (BUY 6 FREE 1) layak mendapat CoQHealth Plus secara percuma..apa kaitannya? satu set SCP dah lebih 300PUV dek non..apa lagi..mmg dapat free lah..Apa lagi yang anda dapat?

Presentation1

so taknak ke rebut..benefit hampir RM1000 tau! ini peluang datang setahun sekali..itu pon kalau nak asib baik hehe

*pm me fast!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s