SHAKLEE COLLAGEN POWDER

PROMOSI TERHEBAT KEMBALI LAGI: SHAKLEE COLLAGEN POWDER~

Syukur masih diberi ruang menulis pagi ni..semalam dah dapat tahu promo untuk bulan oktober ni ialah kolagen..fuh berdebar jantung hehe sebab mmg best lah kolagen ni..nak diceritakan satu2 betapa bestnya nanti ye, sekarang nak up poster dulu

promo kolagen 13

 

Memang dah lama adaa nak try kolagen ni tapi since ari tu pregnant, belum lah dapat cuba, tapi lepas bersalin ni apa lagi..serang!! hehehe masa pregnant adaa buat masker (dah takleh consume orally, kite bermasker lah) memang hasilnya best..kulit jadi tegang dan mulus gitu..tak percaya? jom tengok testimoni sikit kat sini

Bulan oktober ni bulan yang sangat sesuai untuk mencuba memandangkan tengah promosi kan..tambah2 untuk yang sememangnya ahli shaklee..sebab dapat discount lagi..tapi yang bukan ahli lagi untung sebab dengan pembelian ni melayakkan anda dapat FREE MEMBERSHIP ..tu dia..dapat apa lagi? meh2 kita story

poster-collagen

 

Banyak saving tuuuuu sekarang ni berebut tau orang gune kolagen, tapi yang benar2 berkualiti dan selamat? PASTI SHAKLEE ..jom!!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s