SHAKLEE COLLAGEN POWDER

PROMOSI TERHEBAT KEMBALI LAGI: SHAKLEE COLLAGEN POWDER~

Syukur masih diberi ruang menulis pagi ni..semalam dah dapat tahu promo untuk bulan oktober ni ialah kolagen..fuh berdebar jantung hehe sebab mmg best lah kolagen ni..nak diceritakan satu2 betapa bestnya nanti ye, sekarang nak up poster dulu

promo kolagen 13

 

Memang dah lama adaa nak try kolagen ni tapi since ari tu pregnant, belum lah dapat cuba, tapi lepas bersalin ni apa lagi..serang!! hehehe masa pregnant adaa buat masker (dah takleh consume orally, kite bermasker lah) memang hasilnya best..kulit jadi tegang dan mulus gitu..tak percaya? jom tengok testimoni sikit kat sini

Bulan oktober ni bulan yang sangat sesuai untuk mencuba memandangkan tengah promosi kan..tambah2 untuk yang sememangnya ahli shaklee..sebab dapat discount lagi..tapi yang bukan ahli lagi untung sebab dengan pembelian ni melayakkan anda dapat FREE MEMBERSHIP ..tu dia..dapat apa lagi? meh2 kita story

poster-collagen

 

Banyak saving tuuuuu sekarang ni berebut tau orang gune kolagen, tapi yang benar2 berkualiti dan selamat? PASTI SHAKLEE ..jom!!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s