Pelbagai

Welcome September! CoQHealth Plus promo!

Alhamdulillah..setelah hampir 3 minggu tak bersiaran hehe..ini pon dalam demam panas, gagahkan jugak menulis satu entry pendek..just to inform that i’m still here..sambil2 tu share sikit gambar baby 😀

day 1 FAHRY

Bulan lepas berpantang, dan ahad lepas baru balik kerumah sendiri..masih menyesuaikan diri dengan  3 anak dan rutin seharian..InsyaAllah akan menulis lebih banyak lagi bulan ni, maaf atas ‘kehilangan’ bulan lepas hehe

day 30 FAHRY
day 30 FAHRY

Saje je selit gambar baby Shaklee ku hehe ok, back to promo bulan ini..

Bagi yang masih belum tahu promo bulan ni..ini dia, product baru tau..

Produk ini baru sahaja diperkenalkan di Malaysia June yang lepas..memang best tau..apa yang best nye? Kite perkenalkan ringkas2 dulu lah ye

Info tentang COQ Health:

ʘ Mengandungi Koenzim Q10 yg penting utk sel tubuh bagi menghasilkan tenaga sendiri untuk kekal berfungsi

ʘ Mengandungi kesemua proprieteri semulajadi daripada campuran 28mg CoQ10 dengan vitamin E dan estrak teh hijau

ʘ Mengelakkan penyakit kardiovaskular termasuk arteri tersumbat

ʘ Digunakan untuk merawat penyakit kanser seperti kanser payudara dan membantu pesakit yg menerima rawatan kemoterapi

ʘ Membantu meningkatankan penghasilan insulin yang membantu pesakit diabetis

ʘ Merawat masalah penyakit gusi

ʘ Membantu merawat pesakit Parkinson

ʘ Membantu meningkatkan tahap kesuburan dan jumlah sperma

credit

Tudia..memang best kan, hanya dengan satu botol ni boleh membantu penyakit yang sangat lazim dikalangan kita..jantung, darah tinggi, diabebes..3  serangkai bak kata orang..memang tak rugi ..ini harga istimewa hanya untuk bulan ni 😀

Untuk harga lebih istimewa, pm me now!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s