PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

Shaklee WAHM: Be one of us!

Ini ialah montage semasa Appreciation Hi-Tea untuk group kami, group JUTAWAN di PALACE OF THE GOLDEN HORSES..setiap kali tengok video ni meremang rasa sbb kebanyakan dari keluarga yang 6000 orang ni dari kalangan orang yang adaa biase berfb kan..mmg ibarat satu keluarga besar..dan melihat kejayaan kami rasa sangat bangga!! ni baru sikit ye..nak dicerita satu2 peningkatan dan kejayaan setiap sorang fuh, kene buat dokumentari nampaknya..hehe

Tak dinafikan ramai dah cuba memulakan biz online, termasuklah adaa sendiri, tapi inilah biz yang betul2 memberi hasil dan pulangan yang tak terhingga pada adaa..bukan hanya dari segi duit, tapi more than that, dari segi friendship, family, rohani, ilmu pengetahuan, kepimpinan..keyakinan diri..yes, i’m so proud of it..wpon perjalanan masih belum ke puncak tapi ianya langsung tak mustahil..dan yang paling penting, dengan Shaklee ni dari ZERO boleh jadi HERO ok ๐Ÿ˜€

NC 2012
NC 2012

Apa yang zero ape yang hero..zero lah..semua takde, modal, kemahiran IT, marketing, info ttg biz, info tentang kesihatan, supplement..semua takda..semua bertatih belajar dari bawah..but its fun bila apa yang kita pelajari dapat disalurkan pada orang lain untuk sama2 berjaya.ย 

NC 2013 with Master Shareeza n my anak2 biz
NC 2013 with Master Shareeza n my anak2 biz

Tiada apa yang mustahil untuk berjaya..dengan group yang betul dan keinginan dari dalam diri yang kuat, semua pasti boleh ๐Ÿ™‚ Kalau setakat nk goyang kaki n masuk duit ini bukan tempatnya..semua perlukan usaha yang gigih, bersusah-susah dahulu bak kata orang.

masa 2012, award satu, setahun lepas tu award 4, wpon ย membuyong tetap naik gak stage hehe kenangan nanti ni..mana boleh miss!

Tapi bagus nya biz ni, setiap orang sama..tak kisah lah ade degree ke, xde ke, keje ke surirumah ke peluang nya semua sama..cuma usaha membezakan..jadi jika ingin berjaya, sanggup bersungguh-sungguh..pasti kejayaan tu tak kemana ๐Ÿ˜€

If u wanna be part of this AMAZING family, just contact me~ we’ll do it together!!

*tonton berkali2 pon still get the same vibe..i love it!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s