ALFALFA · ESP

Testimonial ESP & Alfalfa: Untuk 18 sx sahaja~

Sebelum memulakan entry ni, mahap atas bahasa2 yang mungkin kurang sesuai tapi ni real testimonial..untuk perkongsian bersama..dan atas sebab2 tatasusila, adaa akan blurkan mana2 yang x perlu..harapnye mencapai objektif perkongsian ye dan bukan dipandang sebaliknya 😀

Sebelum ni pernah baca entry adaa ESP: Payudara tak anjal? Jom tgk tips!ESP Best? untuk bacaan 18yrs above saja ye 😛 dan beberapa lagi entry berkenaan payudara dan keanjalan..kali ni nak share satu lagi testimoni 🙂

testi esp dan alfalfa 3testi esp dan alfalfa 2testi esp dan alfalfaCik adik ni memula ambil ESP n alfalfa, kemudian tukar pulak pada cinch dan alfalfa. Memang one satisfied customer lah, sampai lepas tu makin ramai pulak yang tumpang order. Yelah, ini tentang aset wanita kan , siapa yang taknak cantik kan.

Alfalfa memang bnyk kebaikannya, dan disebabkan ianya herbs, jadi fungsinya ada yang seperti kacip fatimah..

ESP dan Cinch pula adalah protein powder..dan mcm yang semua tahu, Shaklee menyediakan protein powder yang terbaik dari ladang heheh bila badan cukup protein, sel sihat, takdalah kendur sana sini kan..tegang dan anjal aje gitu

So women out there..interested? PM me

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s