MEALSHAKE · TESTIMONIAL

Testimonial MEALSHAKE: Promo JUNE in the house!

Sempena bulan Mealshake ni galak lah sikit nak share tentang kebaikan Mealshake ni kan..dah lmaa takda promo Melashake ni..bila sekali dah datang..ha..macam ribut jadinya..Kali ni taknak cakap panjang lah..nak bagi testimonial kenapa ibu2 suka sangat dengan mealshake ni..Tambah2 bulan ni harga murah..memang tak lepas peluang lah..

Teringat ada kawan yang order mealshake, tak sabar katanya nak cuba, bau pun dah menggoda, apa lagi rasa hehe tak tipu, memang sedap baunya…sebab tu kanak2 suka..mak bapak pon tak ketinggalan..huuu best!

testi Mealshake 1
TESTI 1
testi Mealshake 2
TESTI 2
testi Mealshake 3
TESTI 3
testi Mealshake 4
TESTI 4
testi Mealshake 5
TESTI 5
testi Mealshake 6
TESTI 6
testi Mealshake 7
TESTI 7
testi Mealshake 8
TESTI 8
testi Mealshake 9
TESTI 9

Mealshake ni bukan sahaja membantu tumbesaran kanak-kanak, tapi membantu dari segi nutrisi, selera makan, sembelit (sbb ada fiber juga), asma juga jika diambil dengan omega..banyak kelebihannya..jadi memang tak rugi beli pon..lagi pon sempena puasa ni satu family boleh minum..membekalkan tenaga dan nutrisi yang mencukupi untuk berpuasa..apa lagi yang kita mahukan? murah lak tu hehe

June promo

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s