B COMPLEX · ESP · GLA · OMEGA GUARD · TIPS · VITAMIN C · VITAMIN E COMPLEX · ZINC

Wanita atau lelaki punca gagal dapat zuriat? Ketahui cadangan supplement yang sesuai~

Dah lumrah manusia..lepas berkahwin pastinya tak sabar nak menimang cahaya mata kan..tengok baby2 comel tu huuu sangat tak sabar..tapi tak semua orang bernasib baik..ada yang bunting pelamin, ada yang sebulan dua baru pregnant, ada yang setahun, ada yang 5 tahun, ada yang 10 tahun..semua bergantung pada rezeki.

Tapi kan, bila cerita bab kesuburan ni lebih ramai wanita yang concern..sehingga kadang kala menyalahkan diri kerana tak dapat mengandung..adakah punca kesuburan wanita..macam mana pulak dengan lelaki?

Dalam hal ni tiada kes berat sebelah ye..untuk conceive need both parties..so treatment n usaha pon must be from both sides..sebab tu suami isteri dua2 kene gi cek kesuburan jika masih belum mendapat zuriat dalam tempoh masa yang lama selepas berkahwin.

Kalau ada customer yang datang tanye adaa psl kesuburan ni selalunya adaa suggest supplement untuk husband sekali..bukan ape, we never know kan..kadang2 punca dari lelaki, kadang dari perempuan, kadang2 dari kedua-duanya..jadi haruslah sama2 usaha .. Lelaki pon kalo malu sgt mintak jelah isteri tu belikan..takde masalah pon..Kalau dah malu sangat nak tanye, ni adaa tulis kat sini ye

Cadangan untuk wanita

KESUBURAN WANITA

GLA Complex– membantu keseimbangan hormon

Bcomplex– untuk sistem reproduktif yang sihat. Sangat penting untuk pembentukan janin ketika hamil (seeloknya diambil 3 bulan lebih awal dari time nk conceive)

Omega guard– Menggalakkan isitem uterin yang sihat

ESP – Isoflavone sangat penting untuk hormon wanita, estrogen.

Cadangan untuk lelaki

KESUBURAN LELAKI

Vitamin e– Antioksidan yang kuat membersihkan radikal bebas yang merosakkan sel dan melindungi sperma

zinc complex– Untuk pertumbuhan organ reproduktif, meningkatkan testosteron dan meninggikan kiraan sperma

Vitamin c– meningkatkan motiliti sperma, menghalang sperma berbentuk gumpalan

ESP – meningkatkan motiliti sperma dan meninggikan kiraan sperma

 

Sekarang dah tahu kan..ini cuma salah satu usaha..InsyaAllah, ada rezeki dari Allah 🙂

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s