MEMBERSHIP SHAKLEE · PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

Let’s make money with Shaklee~~

Kemeriahan National Conference sabtu lepas masih terbayang lagi ni ..sangat bangga sebab kali ni ‘mama’ Adaa dalam Shaklee Presidential Master Shareeza beri ucapan dan kata2 semangat di atas stage, dengan lebih 2000 penonton yang hadir dah lebih kurang separuh daripadanya dari group kami, group JUTAWAN..yang naik stage ambil award pon mostly JUTAWAN..fuh siapa tak bangga? Alhamdulillah kalau tahun lepas adaa ambil 1 award, kali ni 4 award ..syukur..InsyaAllah tahun depan lebih banyak dan lebih besar award nya 🙂 (sarat2 pon gasak le, naik jugak..jalan laju pon control je..rs nk tercicir baby hahah)

Siapa sangka dengan hanya bermodalkan RM65 kami semua mampu ke tahap ini..huhu tapi bukan goyang2 kaki ye, semuanya memerlukan kegigihan, kesungguhan..siapa usaha dia dapat, tak usaha tak dapek nk nolong..hehe

Yang paling bersyukur, Adaa dalam group yang betul..yang boleh membimbing, yang care for each other yang dah tak mcm group biz pon tapi more mcm family..this is ‘kerjasama’ ..kami berkongsi supaya semua dapat naik dan sama2 merasa kemanisan bersama Shaklee..kalo berjaya sorang2 pon tak best kan..

National Conference 2013

Kenapa Adaa masih setia bersama Shaklee ni? Banyak ke dapat duit?

1. Sebab modal kecil..jadi Adaa tak keberatan nak start..apatah lagi bila melihat pulangan yang besar..kalau dulu adaa buat online biz, sebulan dapat untung rm50 je..uhuhu sadis tak? tapi dengan Shaklee, Alhamdulillah setakat ni berganda2 dapatnye, lebih dr gaji engineer yang ditawarkan pada adaa dulu..dan tak mustahil dalam masa setahun dua lagi akan jadi berganda2 dari sekarang, 5-6 angka..semua tak mustahil. Ramai dah buktikan, why not me?

2. Leadership..dalam Shaklee adaa belajar how to be a leader, not bos, tapi leader, sebab untuk berjaya, bukan diukur berapa bnyk duit kita dapat, tapi berapa ramai pula leader yang berjaya yang lahir dari didikan kita..so i aim to be the best

3. Peluang 3C..adaa pernah share sebelum ni dalam entry INGIN MENJADI AHLI SHAKLEE?: Mulakan perniagaan dengan Shaklee dan berpeluang mendapat 3C~

Dah diterangkan dengan jelas kan..3C (CASH, CONVENTION, CAR). Setelah hampir dua tahun dengan Shaklee adaa dah merasa ketiga2 nya ni ..Cash, every month Bonus masuk pada tengah2 bulan ikut usaha kita lah..kalo dualu 2 angka kini dah boleh 4 angka..Convention, pon dah dpt suratnye..Trip ke KK buat permulaan ni pada SEPT 2013, tapi mungkin bukan rezeki Adaa, masa tu dalam pantang huhu..walaubagaimana pun, layak utk pergi 5 star trip itu satu penghargaan yang besar..Car..bukan dpt kete sebijik ye, tapi setiap bulan, Shaklee akan bagi car bonus so nk buat ape dgn duit tu, terpulanglah, nak beli kete ke, nak buat belanje ke, beli rumah ke suka hati. Dan car bonus ni min dlm RM500++ dan unlimited..sesuai dengan apa yang anda capai..ade yg dpt 1k, 2k, even 15k! ha..nk beli kete ape beli lah..

Owh yes, n all of this need to be earned..n it’s totally possible 🙂 Itu yang pasti.

4. More time..ini yang adaa rs sungguh valuable..TIME..siapa yang taknak masa bersama keluarga, anak2,? nak gi mana pon senang, takde terikat dengan jadual yang ketat, cuti takde ke ape ke..dan wpon bercuti ke..biz tetap jalan..the power of technology 😀

5. Health n knowledge..Ini pon satu perkara yang sangat disyukuri..siapa tak mahu sihat? Adaa rasa gembira bila dapat belajar tentang kesihatan, supplement, vitamins, mcm mana nk tolong orang hanya dengan berkongsi info kesihatan..bukan sahaja untuk keluarga tapi dengan semua orang yang kenal atau tak kenal adaa di alam maya..ada org segan bertanya, tapi dengan info yang kita kongsi diinternet, mereka dapat input, dan lebih bagus, membantu hidup mereka dengan lebih baik..Isn’t it a bless?

Sebenarnya bnyk lagi reason adaa stay dengan Shaklee..tapi nak tulis semua sampai ke sudah tak habis kang..hehe

Bagi yang ingin sama2 merasa kehebatan Shaklee ni jom kita sama2 buat..Especially bagi wanita2 yang ada kesungguhan, keinginan untuk maju, untuk bantu family, untuk berjaya..jom!

Adaa cuma surirumah, tapi bukan sembarangan ok..hehe ingat, peluang berjaya tak kira warna kulit, latar belakang, apa yang perlu cuma keinginan untuk belajar..dan ianya tak memerlukan degree ke master ke..meh blaja, nnt dapat lah Master tu Master Shaklee hehe

*gambar NC tak dapat nak share bnyk sbb bateri kong masa event huhu tp akan diupload dari masa ke masa..

968942_592256064141163_149340401_n
with anak2 biz
975371_10152875942485117_146410722_n
with my mama ‘PM Cery
983570_10152875944360117_1729236915_n
my star leader with PM cery

Enjoy my mama’s talk during the day..She’s something to me..Listen to what she said..take a look and if u wanna be like us, u know how to contact me 🙂

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

2 thoughts on “Let’s make money with Shaklee~~

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s