Pelbagai

MEALSHAKE bantu kekal bertenaga semasa Ramadhan~

Bila cerita tentang mealshake ni teringat last year..Tahun lepas first time berpuasa ketika menyusukan Eilman..tau2 jelah, kalo dah menyusukan anak ni dahaga, lapar, letihnye bukan main lagi..kalau hari2 biasa, sambil menyusu, sambil pegang botol air kat sebelah..dahaga lapar semua ada..Tambah2 kita baru first time kan..risau sungguh memula tu..kot effect milk production bila terlalu letih..yelah kalau ibunya dah melepek, lapar, dahaga..mana nk datang susunye? tu yang awal2 dah standy dengan Mealshake+ESP+Performance Drink tu..

My savior!
My savior!

Kali ni lain pulak ceritanya..Sekarang dah 8 bulan mengandung, Julai nanti memang sarat menunggu hari dan bakal bersalin dalam bulan puasa..jadi tenaga lagilah kena extra..huhu bukan senang ye..tak caya tanye ibu2 mengandung yang lain..tambahan pula sekarang ni cuaca, Allah saja yang tahu panasnya..lain mcm betul panas tu..sampai dah banyak kali terfikir nk beli aircond tau..malam2 pon tidur dengan ditemani kain basah, kipas full blast..kalo kipas tu boleh bercakap tah apa lah yang dia nk luahkan..

Jadi, apa yang boleh adaa buat? Get ready!.. Dengan nk deliver anak nye lagi nanti..owh tenaga..tenaga…mintak tenaga..mintak nyawa..Moga Allah mudahkan..tp kita pon kene lah usaha kan

So, untuk anak2 yg tak puasa lagi, n untuk husband serta diri sendiri untuk menghadapi Ramadhan yang serba mencabar nanti, inilah dia..ready beli siap2 buh dlm peti ais tu..tambah2 sekarang tengah promo..memang saving..

June promo

Dah terang2 tulis rich source of protein,calcium n vitamins..insyaAllah sangat membantu đŸ˜€

Nak try 1 2 3 canister pada harga promo? Jom!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s