PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

Well Done to Empayar JUTAWAN!

Adaa rasa so blessed dengan closing MAY kali ni sampai nk share sikitlah kat blog hehe..May memang miracle..berada didalam empayar besar JUTAWAN bawah naungan Master Cery Mamafaiz satu perkara yang sangat patut disyukuri..bukan apa, empayar ni mampu berkembang dengan pesat hanya dalam setahun..Bukan shj merubah persepsi tentang orang Melayu..tapi juga berjaya mendapat perhatian dari Shaklee luar negara..apa ni, x paham? hehe

Sebahagian master JUTAWAN

Dulu rata2 kalau sebut orang yang berjaya dalam bisnes ni jarang nk keluar muka orang melayu, apatah lagi wanita..tapi kali ni berbeza..yang berpendapatan solid 5 6 angka begitu ramai dalam group ni..bangga tuuu Buat pulak secara online jer..smp orang Shaklee US pon kagum n nak tahu apa rahsia group JUTAWAN ni..ha..padahal Shaklee asasnye kat US tau..dia punye kagum..smp nk blaja dengan orang Malaysia ni ..mau tak bangga heheh

Dan setakat setahun lebih ni..pencapaian group ni sangat maju dan sumbangan nya kepada Shaklee Malaysia secara keseluruhan boleh dikatakan majoriti dari group ni..Alhamdulillah..

As of May 2013, group ni dah ada 11 Master, tu tak masuk lagi Senior key coordinatornya, key coordinator nya, senior coordinator nya, coordinatornya..fuh..mcm cendawan tumbuh..mcm virus pon ade jugak..dan kalau dulu orang ambil masa smp berbelas tahun untuk sampai ke tahap Master, skang ni setahun pon ada..hebat kan..semua atas usaha, kerjasama, dorongan secara kumpulan dan pastinya atas pertolongan dan izin Allah..

Adaa sendiri sudah ada empire kecil sendiri,STAR MASTER..pastinya kami juga sedang berkembang..dengan 11 Master diatas kami insyaAllah, kami juga akan berada dipuncak in no time..

Istimewanya empire ni, kami mcm adik beradik lain mak  lain bapak..tak rs mcm berniaga pon..semua saling tolong menolong..that’s the best part!

Thinking of being part of us? Nak merasa belajar dari orang2 yang hebat? merasa 5 6 angka sebulan? Nak tahu rahsia kami? Jom contact Adaa 😀

*tak sabar menunggu 8 June ni..sebahagian besar award disapu oleh warga JUTAWAN! well done to us hehe

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s