ALFALFA · B COMPLEX · BREASTFEEDING · ESP · OMEGA GUARD · TESTIMONIAL · VITAMIN C

Testimonial BF set: Masalah kurang susu, bayi lambat kenyang tiada lagi~

Sejak dua tiga hari ni makin rancak yang respond kepada promosi MOTHER’S DAY SPECIAL GIFT from ADAA’S INSPIRATION: BF MOM ALERT! Mana taknya, promosi hampir berakhir ye kawan2 pd 31 May ni..taknak ke rebut peluang dapat gift yang kiut miut dan sangat berguna ni?

Bila tengok ibu2 share gambar stock EBM ni rasa mcm tak sabar pulak nak bf anak..harapnya ada rezeki untuk hero no 3 ni nanti..Ameen..

Alhamdulillah, adaa rasa sangat happy bila set yang dicadangkan dapat membantu ibu2 diluar sana memberikan yang terbaik buat anak2..bukan semua ye ditakdirkan dengan susu yang melimpah ruah..ade yang tak buat apa2 pon, susu mcm empangan pecah..ada yang usaha bagai nak rak, yang dapat 2 3 oz aje..semua badan kita ni berbeza..tapi walau apa pun, janji kita nak bagi yang terbaik kan..sikit atau banyak, itu bukan isu nya..janji kita cuba dulu..

Kalau kita boleh beli handphone, make up harga beratus2 tanpa berkira sedikit pun, kenapa nk berfikir panjang untuk keluarkan duit sikit demi anak ye  tak? Kalau fikir tentang product ni selamat ke tak ke lain lah..itu pon tak perlu risau sbb Shaklee is 100% natural and safe..

Cuba dulu baru tau 🙂

testi BF 7
TESTI 1
testi BF 8
TESTI 2
testi BF 9
TESTI 3
testi BF 10
TESTI 4

Tengok tu..gemok2 plastik EBM tu hehe warna pon kekuningan..memang terbaik! Lemak dan nutrisi terbaik untuk anak2..yang paling penting, set bf ni bukan sekadar untuk membantu meningkatkan susu ibu, tapi bnyk manfaat lain yang si ibu dan anak dapat..Keputihan hilang, kulit makin licin, gebu..sape taknak ye tak?

Adaa ade sorang customer yang dia cuma order ESP je ..dia tak pernah pandang product lain..dia tak bf anak dah tapi ..dia kata dia suka sangat ESP..x pernah putus beli sebab kulit jadi sangat lembut dan licin..memang proven gud!

So, make a right choice for u n ur family 🙂

*contest still on!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s