ALFALFA · B COMPLEX · BREASTFEEDING · ESP · OMEGA GUARD · TESTIMONIAL · VITAMIN C

Testimonial Set Penyusuan: Susu bertambah, makin pekat dengan Shaklee!

Sementara masih dalam bulan Hari Ibu ni, dan sementara contest masih hangat..(contest ape?) MOTHER’S DAY SPECIAL GIFT from ADAA’S INSPIRATION: BF MOM ALERT! nak lah share tentang testimoni ibu2 yang menggunakan set penyusuan Shaklee ni..

Ade yang ambil fullset, ada yang ambil ESP+alfalfa je, ada yang ambil ESP+Oste..mcm2 combination mengikut budget lah kan, tapi yang pasti hasilnya cukup best..murah rezeki anak2 anda semua ni hehe

Kalau dicerita pengalaman adaa sendiri, rasanya orang pun dah muak baca haha dah kerap adaa share betapa puas hatinye adaa dengan set penyusuan Shaklee ni..Adaa mula amalkan waktu mengandung anak kedua..sebab si abangnye x dpt menyusu walau sikit pon..huhu sian Adam..jadi utk Eilman, tekad nak berusaha..memang bukan senang, cabaran mastitis lah, demam panas lah, susu berdarah lah..mcm2..tapi Alhamdulillah..last2 dekat dua tahun jugak bf kan Eilman 🙂 Happy happy days!

Kali ni Adaa share pengalaman ibu2 lain pulak lah ye, asyik2 cite sendiri je hehe nnt untuk anak ketiga ni baru adaa cerita pengalaman baru 🙂 so here it goes!

testi BF 1
TESTIMONIAL 1
testi BF 2
TESTIMONIAL 2
testi BF 3
TESTIMONIAL 3
testi BF 4
TESTIMONIAL 4
testi BF 6
TESTIMONIAL 5
testi BF5
TESTIMONIAL 6

Seronok nyelah tengok kan stock mcm nak melimpah peti ais hehe..dan kalau perasan warna nya kekuningan dan pekat..betul, mula2 rasa mcm biase je..tapi adaa sendiri pernah bereksperimen ..bila tak ambil ESP, susu putih dan sedikit cair..lepas tu adaa ambil ESP lak dan hasilnya, kekuningan sedikit dan pekat! lemak berkrim..kalau dah habis susu dalam botol tu, memang rasa lah kat dalam botol tu berminyak yang amat..ha..lemak bagus tu ye kawan2, untuk perkembangan bayi..lemak bukan sebarang lemak tu..memang puas hati 😀 Sebab tu baby pon semangat badan nye!

sekarang pilihan ditangan anda 🙂 Bagi yang masih tercari2 mungkin ini yang sesuai..dan BF mom, SPECIAL MONTH, SPECIAL CONTEST, SPECIAL DEAL, DON’T MISS IT!

(2 minggu terakhir ni pasti padat dengan permintaan almaklumlah..minggu gaji hehe jadi jgn lepaskan peluang sertai contest yang adaa sebutkan diawal entry td ..x rugi pun .. 🙂 jom!!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s