GLA · TESTIMONIAL

Testimonial GLA: Period tidak tetap punca sukar hamil?

Dulu zaman sekolah, memang ramai kawan2 yang jenis period tak regular..ade yg 9 bulan sekali, ade yang 2 3 kali setahun..tapi masa tu ape kesah kan..malah best lagi sbb tak perlu hadap period pain, cuci mencuci..tak payah ‘cuti’ , puasa pon boleh penuh sebulan 🙂

Tapi bila dah besar, mulalah, jerawat pon makin bnyk..bila dah kawin, sukar dapat anak..fikir punya fikir, adakah sebab hormon tak stabil? MUNGKIN sebab jerawat2 ni semua banyak berkaitan dengan ketidakstabilan hormon..dan tentang sukar hamil pula, adakah sebab period tak teratur? Jawapannya MUNGKIN  bagi sebahagian besar wanita.

Jika period tak teratur, mcm mana kita nk tahu kitaran haid kita, bagaimana kita nak tahu waktu subur kita, bagaimana nak planning kan? Sedangkan amat penting untuk kita tahu bila waktu subur kita sebab pada waktu itulah kebarangkalian persenyawaan berlaku paling tinggi..

Jadi bagi yang ingin hamil, first adaa memang tanye period regular ke tak? dan rupanya, ramai yang adaa jumpa mengalami masalah period tak teratur..tak pernah pula sebelum ni menyangka yang ramai orang hadapi masalah ni..rupenye terlalu ramai..sama juga masalah cyst..dulu rs jarang betul dengar, tapi rupanya ramai yang pernah ada cyst..smuanya sebab hormon tak stabillah, period tak teratur lah..huhu

Bagi yang mengalami masalah ni, Adaa suggest ambil GLA dan ESP (at least) sebab protein merupakan komponen penting bagi hormon manusia..dan kenapa GLA?

  • Mengawal selia hormon estrogen dan testosteron– memperbaiki simptom PMS seperti kesakitan, mood swing, sakit payudara dan retensi air.
  • Melambatkan menopous 

Banyak lagi khasiat GLA ni, nnt adaa share dlm next entry..tapi kenapa utk period tak teratur adaa minta ambil GLA? Sebab yg dinyatakan diatas lah. Hormon, hormon, hormon..

Ok,  jom tengok testimonial pula:

testi GLA14
TESTIMONIAL 1
testi GLA15
TESTIMONIAL 2
testi GLA16
TESTIMONIAL 3
testi GLA17
TESTIMONIAL 4
testi GLA18
TESTIMONIAL 5
testi GLA19
TESTIMONIAL 6

Alhamdulillah, rata2 memberikan respon yang sangat positive 🙂 Cuba konsisten sekurang-kurangnya 3 bulan, InsyaAllah pasti puas hati..dan  harga? memang tak mahal..cuba tanya Adaa meh 😀 Kebetulan stock GLA ni cukup laju bulan ni, sebotol boleh tahan 1-2 bulan..so ramai yang terus ambil 2 3 botol buat stock..tu yang terfikir ni kenapa laju GLA ni..dan entry nilah hasilnya 🙂 Hormon, hormon, period, period, hamil, kesuburan..

*Ingin cuba? Jom pm me now!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s