SHAKLEE COLLAGEN POWDER · TESTIMONIAL

Testimonial SCP: Masalah kulit kusam, kasar, penuaan, tona tak sekata tiada lagi~

Hari ni hari ke-4 adaa bermasker kolagen..hehe nak minum takleh sebab pregnant, so disebabkan dah tak sabar nak tunggu lepas bersalin, apa lagi, sambar dulu sekotak buat masker..uih..sepeket je sampai 4 kali boleh buat masker..untung betul..Apa yang best, lepas bermasker, kulit memang rasa smooth..huuuu i like..n semalam punyelah duk belek2 muka depan cermin, dan satu benda yang adaa rasa lain ialah tentang pori/pores…adaa ni masalah pores terbuka memang dah berzaman, jenis kulit gtu kot..tapi smalam tengok dah mula mengecil atau pun dah mula smooth terutamanya dibahagian hidung..tak sabar nak continue sampai 30 hari kot jadi cun hehe.

SCP 2

Rata2 yang mengamalkan pengambilan kolagen ni sangat berpuas hati sebabnye kesan dapat dilihat seawal beberapa hari..tapi bergantung lah pada orang ye..ada yang sekotak tu dah ketara nampak beza, ada yang lepas 3 kotak..lepas 4 kotak..tapi betul adaa cakap, dulu tak pernah guna, so baca testi orang je lah, bila sendiri dah cuba baru rasa bestnya..berbaloi dengan harga..dan yang paling penting SELAMAT! tiada bahan kimia ke, kulit gelupas ke whatsoever.. trust me, once dah try mmg sayang nak stop..huhu

Ok, ini adaa nk share sikit testi kolagen..sebelum ni dah banyak share kan, kali ni nak add satu dua komen pengguna lagi lah..

Testi kolagen 27 Testi kolagen 28

tukan..5 hari minum dah rasa beza, kulit menegang, jerawat pon takda..kesan jerawat pon pudar..hehe

Adaa tertarik dengan testi satu lagi sebab muka adaa ni liang besar, berminyak takpayah cakap lah..super oily!! kalau cuaca panas lagi lah huhu dah mcm apa kilatnya..rasanya dah jumpa solution 🙂

Bulan ni dah start masker, hope lepas bersalin dapat try consume orally pulak..sebab apa adaa nk consume orally? of courselah kesan lebih cepat, bukan untuk cantik je tapi untuk kesihatan..read here Apa kelebihan mengambil kolagen secara oral?

So, bagi yang nak mencuba, jom pm adaa..special deal for all this month 🙂 yuk2!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s