PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

National Conference Fever: Tiada yang mustahil jika ada keinginan!

 

NC 2013

Tak sampai lagi sebulan (8JUNE 2013) akan berlangsung Even tahunan terbesar shaklee..dan tahun ni merupakan kali kedua lah adaa sempat join, insyaAllah kalo tiada aral..Tahun lepas belum sampai setahun pun lagi join Shaklee tapi merasa dah naik stage wehee!!

554776_10151150561284835_1775050895_n

 

Ha tu dia..merah mak ngah..berat tu trophy tu…dulu amek satu award lah dulu kan..almaklum..baru je start biz with Shaklee…tahun ni?

NC award

hehehe Alhamdulillah kali ni dapat 4 Awards yeay!! Tahun depan 9 lak nak? Kasi sapu semua..Kali ni walaupun preg 8 mnths by that time, tetap jugak nak join ..bila lagi nak merasa naik stage banyak kali dengan kebuyongan kan heheh

Ramai yang bertanya susah ke buat Shaklee ni? Senang ke ? Jawapan susah atau senang tu ada dalam diri yang bertanya..kalau rajin, semangat kental, ada kemahuan, senang lah..kalau nak duit masuk dengan goyang kaki, ini bukan lah jalannya..Kita ni walau dalam bidang apa pun, kalau nakkan sesuatu, kene usaha keras..kalo ada yang kata usaha sikit2 je dah dapat duit beribu, beratus ribu..itu semua tak betul lah tu..

Adaa sendiri sebelum ni dah banyak cuba  itu ini, kerja dari rumah yang kononnye senang dapat duit..no..tak jalan semua tu..n Alhamdulillah dipertemukan dengan Shaklee, dan yang paling bestnye dengan group JUTAWAN under my upline Kak cery..

sebahagian kecil keluarga JUTAWAN

Nampak tu gambar kak cery kat blakang tu, dah mcm haunted tu..sape malas, zapp!! hehe

Dan paling best, lepas conference tahun lepas, empire dibawah Adaa sendiri semakin berkembang..Alhamdulillah..dan kini adaa sendiri ada group kecil kami STAR MASTER..dah ber’anak’ ‘cucu’ dah dalam ni..InsyaAllah tahun depan, Adaa akan naik stage lagi tapi bersama anak2 cucu dibawah adaa pulak..InsyaAllah..:) Kira sekarang dalam fasa menyemai benih, membaja..nanti akan berbuah lebat dan meranum tinggal untuk fasa menuai hasil pulak..ameenn..

Oh ye, Adaa buat semua ni hanya dari rumah ye..meeting2 offline tu sape nak pegilah..kadang2 boleh bersua muka, kita jumpa..tapi bagi yang ade kekangan, jangan risau, coaching online kami 24/7 ..so nak kaco tengah malam ke pagi ke petang ke silalah..takda masalah punya 🙂

Bagi yang ingin merasai kejayaan bersama Shaklee dan khasnya bersama kumpulan kami..jom! adaa tunjukkan caranya..Nanti adaa akan terangkan lagi dalam entry yang lain tentang benefit berbiz bersama Shaklee..

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s