SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Cabaran cantik dengan Shaklee Collagen Powder dalam 30 hari!!

Mana2 Shaklee Collagen Powder ni dah jd mcm berhantu pulak..wpon ibu mengandung tak boleh consume..tetap..nak jugak try..hahah tak tahan ni tengok kulit orang lain putih mulus..huhu cantik!!

Memandangkan 8 June nanti ade Shaklee National Conference..nak lah naik stage dengan muke yang gebu hehehe walaupun membuyong, tetap le nak jugak berseri kan.. 

So memandangkan takleh nk consume, apa lagi bermasker lah kita..

masker collagen

 

tak susah pun..bangun pagi2, sebelum wat keje umah tu, tepek dulu sejam dua..pastu gilah nk masak ke menyapu ke ape ke..lepas tu basuh n mandi lah kan kalo belum mandi..try buat selama 30 hari..ha tangkap le gambar sebelum dan selepas cabaran 30 hari ni..dan yang paling best, anda hanya perlukan sekotak SCP!! jom try dulu, kalo nak kesan lagi best of courselah consume sekali ..ha inilah masanya nak memborong 2 3 kotak kan..jom2! rugi tak cuba ::)

*Jom dapatkan SPECIAL DEAL bagi setiap kotak SCP..only for MAY 😀

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s