NUTRIWHITE

Hilangkan jeragat, kedutan, tompok hitam, kulit kusam dengan set penjagaan kulit Nutriwhite Shaklee~

Rasanya tak ramai yang tahu Shaklee ni ada kosmetik jugak kan..ha..jangan tak tahu ye..ni favorite Adaa ni..:) Bagi yang belum tahu ini diaaaaa

Slide42Ini merupakan set lengkap Nutriwhite ye..cantik kan?

Set ni lebih sesuai utk kulit normal tanpa sensitiviti dan jerawat yang teruk sbb ianya berfungsi lebih kepada mencerah, dan kandungan vitamin C yg tinggi tak sesuai utk kulit yg sensitif dan berjerawat teruk.

Bagi yang mempunyai masalah kulit tidak sekata, berkedut, jeragat dan tompok hitam, sangat disyorkan untuk mencuba set Nutriwhite ni.

Ada yang tanya, Nutriwhite ni ada chemicals ke..semulajadi ke? Selamat ke? Jawapannya Nutriwhite ni dari ramuan nutrien dan herba tulen..100% safe ya. So jangan risau 🙂 Yang bagusnya product ini dihasilkan oleh saintis di US dan Jepun besama pakar penjagaan kulit..3 tahun ni ambil masa untuk terhasil..satu ketelitian yang penting untuk kulit anda ..

pic 1

 

Inilah semua bahan2 nya..InsyaAllah selamat..hehe

Ini pula fungsi setiap product

NutriWhite mengandungi :

Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15

·         Licin serta kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakan kulit kesan daripada cahaya matahari dan Mountain Arnica untuk menghilangkan radang kulit, pelembap yang bertindak daripada semua sudut ini melindungi anda daripada kesan-kesan memudaratkan cahaya matahari dan membantu membina daya ketahanan kulit terhadap kerosakan persekitaran

 

 

Overnight Renewal Whitening Cream

·         Memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit sewaktu tidur

·         Linden menyihatkan serta melembapkan kulit secara mendalam

·         Scullcap mencerah dan menghilangkan radang kulit

·         Vitamin C aktif mengurangkan tompok-tompok hitam serta mengembalikan keserian wajah

·         Pada waktu pagi, anda akan bangun dengan kulit yang gebu, halus, cerah dan berseri

 

 

Gentle Deep Foaming Cleanser

·         Membersihkan dan menyegarkan kulit

·         Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan

·         Alga Hijau menyahtoksin dan melembapkan

·         Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen

·         Lembut dan menyegarkan

 

 

Soothing Radiance Whitening Softener

·         Ia lembut dan mengembalikan kulit pada pH yang seimbang

·         Kulit berasa lebih segar dan tegang dengan Rosemary

·         Kudzu menegangkan dan mencerahkan

·         Marshmallow melembapkan

·         Ianya sangat berkesan

 

 

Gentle Action Makeup Remover

·         Menjadikan kulit anda licin, lembut dan berseri

·         Tunas Pokok Bic menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan

·         Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit

·         Lembut, tidak berminyak, dan kulit anda akan kelihatan lebih berseri

 

 

Daily Defense Whitening Essence

Cara yang menyenangkan untuk mendapatkan kulit muka yang licin dan berseri yang diformulasi dengan:

·         Bearberry untuk mencerahkan dan menegangkan kulit,

·         Strawberi Begonia untuk mengimbangkan pigmen

·         Kacang Soya untuk melembutkan dan mengurangkan tompok-tompok hitam

·         Mulberi untuk mencegah daripada kerosakan kesan daripada cahaya matahari

·         Di samping itu, Vitamin C aktif ditambah untuk memperbaiki kulit serta mengembalikan seri wajah

·         Lembut dan mudah diserap oleh kulit

 

 

Spot Whitening Treatment

·         Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat

·         Kuasa pencerahan botani dihasilkan daripada pati Likuoris dan Peony, yang amat bernilai disebabkan kesannya dalam mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit

·         Cats Claw menegangkan kulit

·         Vitamin C aktif membawa kecerahan yang baru untuk kulit anda dengan rawak wajah yang lebih halus

 

Cara penggunaan, senang aje 🙂 (click pic for better view)
Slide48

untuk maklumat lain serta testimoni pengguna boleh klik sini

 

Boleh nk cuba the whole set atau satu2 ..takda masalah..boleh bincang hehe

Untuk sebarang pertanyaan ke special deal ke, boleh je pm adaa anytime ok?

 

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

3 thoughts on “Hilangkan jeragat, kedutan, tompok hitam, kulit kusam dengan set penjagaan kulit Nutriwhite Shaklee~

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s