Uncategorized

Vitalea Multivitamin PERTAMA DUNIA diilhamkan pengasas MLM, Dr. Forrest C.Shaklee~

Tadi terbaca satu artikel yang menurut adaa sangat bermanfaat..selama ni kita tercari multivitamin terbaik, siapa pengasas MLM..syarikat nutrisi tertua dan yang paling selamat, baik, berkesan..tak ramai dari kita yang tahu kan?

vitalea

Tak hairan lah kenapa syarikat ni bertahan sehingga kehari ini..dengan produk yang terjamin selamat dan semulajadi pastinya kita pun tak ragu untuk membeli dan menggunakan nya kan. Jika dilihat apa yang kita makan hari ni sekalipun, dah jauh dari semulajadi..ayam disuntik, sayur pon disuntik..semuanya ade side effect dikemudian hari ..jadi bila bertemu dengan sesuatu yang 100% natural ni, adaa memang bersyukur..dah 3 tahun menggunakan Shaklee dan sangat berpuas hati..tu yang sebok berkongsi dengan orang ni..

”Follow the laws of nature and u’ll never go wrong” sangat tepat sekali..even dalam Islam sekali pun kita diajar untuk kembali kepada Fitrah (nature) sebab itulah yang terbaik buat kita..bayangkan ye, fitrah kanak2 adalah menangis kan bila lahir..mcm mana kalau tetibe lahir je baby dia tergelak ke, menyanyi ke..kan ke pelik tu..sebab tu apa2 yang mengikut nature, insyaAllah tak memudaratkan kita..kalau consume makanan2 yang dah diubah, being altered here and there, tuh yang last2 badan pun mendapat mudharat kan? Think..

Dan lagi satu, Adaa kagum rupanya penemu MLM ni adalah Dr.Forrest ni..tak pernah tahu pun dia pengasasnya..tak hairan lah Syarikat ni masih utuh sehingga kini..:) malah berkembang biak dengan pesat..huuu~~

*sayalah salah seorang yang menjadikan Shaklee sebagai karier 🙂

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s