ESP · SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Testimonial: Shaklee Collagen powder, liang muka mengecil, wajah kusam tiada lagi!

Dah lama tak bercerita tentang kolagen ni..hehe Hari ni nak share sikitlah testimoni dari pengguna setia kolagen ni tambah koleksi testimoni sebelum ni hehe

2 Minggu lepas seorang customer adaa nak cuba sekotak SCP ..ok, cubalah dulu kan sekotak, lepas tu adaa tanyalah ok ke tak..risau jugak kan kot tak berpuas hati..jawapan dia senang je..’ok kak, nnt nak order 4 kotak’ fuuuhhh terus 4 kotak..berdebar kita yang membaca whatsapp ni heheh so memang terbukti berkesan ye..Adaa sendiri tak sabar nk cuba lepas bersalin nanti..kot le boleh cun melecun *mode: perasan

Ok, ini seperti yang dijanji kan..sedikit testimonial dari pengguna..layan..

Testi kolagen 24

dalam masa sebulan means hanya dua kotak kolagen lah..nampak ketara kan?
Testi kolagen 25 Testi kolagen 26

 

Masalah liang besar ni memang ramai yang alami, dan salah seorangnya saya lah tu..huhu memang tak cun ye..jadi, memang best bila jumpa solution yang selamat dan berkesan mcm ni..tak rugi mencuba.. 🙂 bak kata orang alah membeli menang memakai..worth buying!

esp+kolagenIni HOT COUPLE di Adaa’sInspiration..tak caya? tak caya takpe hehehe

Dan bagi yang ingin mencuba, boleh pm adaa segera, best price for my customer 🙂

Oh ye, kenapa SCP ni berkesan dalam tempoh yang cepat? Bukan sebab bahan kimia ye..ini aje sebabnye..Shaklee collagen powder ni berasaskan sisik ikan merah

Fish collagen peptide (as contained in Elavonne’s Amino Collagen C with Hyaluronic Acid) consists of small peptide molecules in the range of 3,000 and 5,000 daltons. Its absorption in the small intestine is superior to other collagen products due to its smaller molecule size, which leads to a more efficient collagen synthesis.  Because of these advantages in absorption, fish collagen peptide is becoming the collagen of choice for skin care supplements to improve skin smoothness, elasticity, moisture, and to also slow down the formation of wrinkles and fine lines.

  • Fish collagen is easily digested and absorbed in the body
  • Fish collagen has little or no smell
  • Fish collagen dissolves in water
  • Fish collagen has an overall low allergy potential

Shaklee Collagen Powder ni size molekulnye 1000 dalton je. Jadi dah tentu penyerapannya lebih effective dan tak perlu lah adaa nyatakan betapa berkesannya product ni dan yang paling penting, dalam masa yang sngkat tetapi selamat! 

Selamat mencuba 🙂

p/s: Special deal for my customer, hurry up!

more info n testimoni here

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s