ALFALFA · B COMPLEX · BREASTFEEDING · ESP · KALSIUM · OMEGA GUARD · VITAMIN C

Testimonial: ESP-susu pekat, kekuningan, bantu ibu lebih bertenaga dan tingkatkan susu ibu~

Hari ni taknak tulis lah, nk layan gambar je boleh tak hehe sebelum tuh, Adaa nak share lah, bagi ibu2 yang mahu menyusukan anak masing2 dan tercari-cari product yang boleh membantu dari segi keletihan, nutrisi susu..boleh lah cuba..

Honestly, Adaa sendiri pun bershaklee selama ni sejak mengandung anak kedua-bersalin-pantang-breastfeed-mengandung anak ke-3 ..Alhamdulillah sangat2 membantu..yang adaa suke susu pekat, berlemak, dan kekuningan hehe yummy gtu..tak caya? meh tengok mereka yang mengamalkan shaklee

testi ESP 7

Kuning kan? yummy, kenyang baby hehe

testi ESP 8

Ini pun sama πŸ™‚ bestnye mengumpul stok ebm

testi ESP 9

Ha ini memang syukur sgt..bertuah baby Suziyana..stocknye melimpah ruah, tersusun cantik..puas hati tgk heheh

testi ESP 10

Sikit lagi penuh lah peti ais ni πŸ˜€

testi ESP 11

 

Betul kan kata adaa? nampak sangat yummy..adaa ingat dulu kalau lepas bg anak susu dari dalam botol, minyak sangat botol tu..lemak2 dari susu ibu ni lah yang membantu pembesaran bayi dan memang baby adaa gemok2 pun hehe

Alhamdulillah, ESP dan rangkaian product yang lain sangat membantu..basically inilah yang paling popular dan memang jadi FAVORITE adaa dari dulu dan selamanya hehe

bf set full

 

Tapi, walaubagaimana pun, ingat ye..supplement sekadar membantu si ibu dalam proses menyusukan bayi..BASIC RULES tetap utama..konsep Supply vs demand itu yang utama..kalau makan semua supplement tapi mengepam hanya sekali, memang takdelah supply nye ye sbb demand nye kurang..lagi kerap kita menyusukan anak, atau lagi kerap kita mengepam, lagi banyak susu akan dihasilkan..rangkaian ini membantu kita supaya tidak stress, letih, dan perkara yang menghalang badan kita dari kurang menghasilkan susu. Jadi yang malas mengepam tu, ini bukan jalan pintas untuk anda ye πŸ˜›

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s