ESP · TESTIMONIAL · VITAMIN E COMPLEX

Testimonial: Masker ESP+VIT E kulit tak menggelupas dan lembut~

Gandingan ESP+Vitamin E ni antara yang sangat mendapat sambutan di kedai online adaa ni..kebanyakannya untuk kulit lah, dan rata2 sangat berpuas hati..dah lah ESP ni sedap, baik pulak untuk kulit kan..apatah lagi Vitamin E yang memang sinonim dengan kecantikan kulit..rasanya setiap produk kosmetik ada vitamin E, pencuci muka ke, minyak ke apa ke..mesti dah buh Vitamin E, sampaikan baby wipes pun ade tambahan Vitamin E bagi menjamin kemulusan kulit bayi..ha gtu…

Ni nak kongsi satu testimoni yang sangat best hehe

testi ESP 6

 

Ha suke sungguh dari gaya penulisan nye ni hehe excited habis..sebab bukan susah pun buat nye..mudah aje..yang macam dalam gambar bawah ni banyak dapat ni, satu family leh pakai hehe, kalo nk pakai sorang, just half or quater the ingredient lah ye

esp+vit e masker

 

Senang kan? tepek aje kat muka tu sekejap..InsyaAllah it will help with your skin 🙂

Bagi yang ada masalah kulit tu, inilah masanya untuk mencuba 🙂 banyak lagi resepi bermasker ni, nanti Adaa share kan lagi ye..

*ESP owh Vitamin E, special deal this month just from Adaa’s Inspiration, nk tahu kenelah tanye kan, n also, limited ye..siapa cepat dia dapat 🙂

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s