ESP · MEALSHAKE · TESTIMONIAL

Testimonial: ESP+Mealshake dan HFMD~

HFMD ni makin menjadi lak sekarang kan..Adam dulu pun pernah kena, tapi Eilman terselamat hehe masa tu blom kenal Shaklee lagi..dan dulu Adam taklah teruk sangat..cuma banyak kudis ditangan dan kaki, dalam mulut takde pulak 🙂

So since belum kenal shaklee, takdalah cerita Adam,HFMD dan Shaklee kan , tapi ni cerita seorang customer Shaklee yang berpuas hati 🙂

testi ESP 4

Alhamdulillah, Shaklee banyak membantu anak kesayangan Pn Norliza ni..comel lak tu hehe

Bak kata pn Norliza tadi, Mealshake ni lengkap dengan vitamin dan membantu dalam proses pemulihan adik comel ni tadi..sekilas info ye

mealshake promo

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan 19 vitamin dan mineral tambahan.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.  Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu. Kaya dengan fiber, protein dan sumber kalsium yang tinggi. 

Dengan rasa dan bau Vanila lagilah menyelerakan 🙂 wangi aje..

Macam mana pulak dengan ESP? ini HOT PRODUCT ni..hehe

esp+milk

Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.

Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik.  ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi  dengan semua  asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting.  Berbanding  protein daripada sumber daging, telur dan tenusu,  ESP adalah  rendah  lemak dan  bebas laktosa dan kolesterol.

Dengan dua protein terbaik ni, sel2 parut tadi lebih cepat diganti dengan sel yang baru yang lebih sihat sebabnya, protein merupakan makanan sel..sebab tu nampak kan perubahan pada kulit si comel tu tadi..lama2 cun balik tu 🙂

*ESP owh ESP..jangan lepaskan peluang! Jom rebut, pm for special deal 🙂

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s