ALFALFA · ESP · OMEGA GUARD · TESTIMONIAL

Testimonial: ESP, Gebunye! Susu meningkat, berat pun turun!

Bila cerita tentang ESP ni memang tak habis, sebabnye product berkualiti kan, siapa yang mencuba pasti terasa manfaatnya πŸ™‚ kali ni takmau cerita banyak, kita tengok testimonial dulu~

testi ESP 3

Tu dia..rebeh dah pipi heheh

Apa yang Puan ni amal kan? Just ESP+OMEGA+ALFALFA

ESP- membantu dalam penyusuan susu ibu..meningkatkan penghasilan susu dengan syarat, basic rule kena buat ye..pump, minum air banyak2..konsep SUPPLY VS DEMAND tetap utama. Selain tu membantu ibu untuk rasa kenyang lebih lama, jadi tak lah si ibu makan yang bukan2 sampai badan mcm dipam-pam..maklum lah bf anak ni buat perut sentiasa lapar kan? hehe dengan ESP berat semasa mengandung lebih mudah hilang..

Omega- selain membekalkan nutrient untuk perkembangan minda dan IQ anak, ianya juga membantu mengurangkan kolesterol, membakar lemak2 yang berlebihan..jadi si ibu cepat slim semula πŸ™‚

Alfalfa- khasiat nya terlalu banyak, tapi dalam kes ibu menyusu ni, bantu elak angin2 saraf, berfungsi seperti kacip fatimah dalam bab keintiman, milk booster, detox toksin dalam badan dan membantu dalam penurunan berat badan.

Tak hairanlah siapa yang dah cuba mesti jatuh hati πŸ™‚

ESP1*Jom rebut, bulan ni berpusu-pusu ambil ESP ni..:) ada rahsianya kenapa pakat duk rebut..so nak tahu PM now!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s