ESP · TESTIMONIAL

TESTIMONIAL: Hamil, berpantang dan menyusukan anak dengan ESP, bertenaga ketika bersalin, susu makin meningkat!

Hari ni pagi2 dah ade hal, so nak make it short n simple..yang penting best hahaha

EILMANNi gambar baby Shaklee Adaa dulu..abang nye dulu adaa x kenal lagi shaklee, yang time adiknye ni, dari pregnant-bersalin-menyusukan-pregnant balik dengan shaklee hehe so ni lah rupenye baby shaklee adaa dulu 2 tahun yang lepas..saje je mengimbau sekejap hehe

Kali ni nak share satu testi jujur n ikhlas dari seorang ibu yang hamil, bersalin dan menyusukan 2 dua anaknye dengan ESP..adaa baca pon gembira hehe meh2 baca dulu

testi ESP 2

Panjang lebar tau testi dia..memang berpuas hati sungguh..Alhamdulillah memang bagus ESP ni..sangat membantu..Adaa sendiri sangat puas hati dari segi penyusuan..dulu anak first x sempat pon merasa susu ibu, yang second Alhamdulillah merasa smp umur nk dua tahun..

Satu tin ESP ni bukan jer bnyk khasiat, tapi berbaloi dengan harga..dah lah TIN NYE BESAR ha..ni ramai yang terkejut..ingat kecik sekali datang bukan main lg besar ..hehe 850gram..rasa pun ramai yang ragu2 nak try pada mulanya sbb takut tak dapat nak terima dek tekak..sekali dah try, haa…siap kena kawal diri haha

*Adaa ade special deal utk penggemar ESP, so pm me to know ok?

esp+milk

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s