ESP · TESTIMONIAL

TESTIMONIAL: Jerawat & ESP~

Semalam baru je cerita2 tentang ESP kat fb..betapa enaknye ESP ni hehe tak caya? cer tgk ni..

Dengan susu HL yang sejuk, di campur lak dengan sesudu besar ESP (kalau 3 lagi yummy!) pastu shake2..pergh..smp pejam2 mata tau minum betapa nikmatnye heheh dengan buih2 yang halus..huuu~~

Bukan sedap je, tapi sangat bnyk benefit dan salah satunye adalah menangani masalah JERAWAT!!

Kajian American Journal of Clinical Nutrition terbitan Julai 2007 menunjukkan kaitan antara makanan yang rendah dengan indeks glisemik dan pembaikan masalah jerawat. Kajian mendapati dalam tempoh 12 minggu, jerawat berjaya dikurangkan dengan lebih baik di kalangan kumpulan peserta yang mengambil makanan dengan kandungan glisemik gula yang rendah berbanding kumpulan yang mengambil makanan yang tinggi dengan karbohidrat. Secara umumnya, selain makanan berkarbohidrat ringkas yang tinggi, pengambilan makanan tinggi lemak tepu, makanan berminyak dan bergoreng, bergula akan memberi impak yang lebih ketara kepada masalah jerawat

Energyzing Soy Protein Shaklee ni mempunyai indeks glisemik yang rendah, 39 jer..jadi memang sesuailah untuk yang mengalami masalah jerawat ni.

Betul ke ESP boleh membantu masalah jerawat? credit

tu kan..ni baru salah seorang pengguna yang berpuas hati..ade bbbaannnyyyyaakkkk lagi..dengan pengambilan yang betul, minum air banyak2..insyaAllah membantu..bukti dah ade pun..

Nanti next time adaa share bnyk lagi testimoni dan info tentang ESP n jerawat ye..

pssttt: nak special deal from Adaa’s Inspiration meh pm adaa 🙂

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s