SHAKLEE COLLAGEN POWDER · TESTIMONIAL

Shaklee Collagen Powder: Apa kelebihan kolagen berasaskan ikan?

Dipasaran ni adaa tahu banyak sangat jenis kolagen kan, dari sumber rumpai laut, kerang-kerangan, ikan, apa lagi..macam-macam lah..tapi dalam banyak2 jenis ni, tahukah anda kolagen berasakan ikan adalah yang terbaik?

Fish collagen peptide (as contained in Elavonne’s Amino Collagen C with Hyaluronic Acid) consists of small peptide molecules in the range of 3,000 and 5,000 daltons. Its absorption in the small intestine is superior to other collagen products due to its smaller molecule size, which leads to a more efficient collagen synthesis.  Because of these advantages in absorption, fish collagen peptide is becoming the collagen of choice for skin care supplements to improve skin smoothness, elasticity, moisture, and to also slow down the formation of wrinkles and fine lines.

  • Fish collagen is easily digested and absorbed in the body
  • Fish collagen has little or no smell
  • Fish collagen dissolves in water
  • Fish collagen has an overall low allergy potential

Sebab tulah kolagen berasaskan ikan ni merupakan pilihan terbaik bagi memperbaiki mutu kesihatan dan kulit kita.

Bagaimana dengan Shaklee?

Terdapat pelbagai jenama Kolagen dipasaran, tetapi apa yang membezakan SHAKLEE COLLAGEN POWDER ni?

Collagen Powder Shaklee 1
  • Dikeluarkan dari 1st Natural nutrition Company in the world!
  • Mengandungi  4000mg proprietari RSS (red Snapper Scale) Collagen, berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak drpd sisik ikan merah.
  • Molekul yang sgt2 ringan (1000 Dalton)-membolehkan ianya diserap dengan mudah oleh badan dan bantu kepada peningkatan sintesis kolagen pd lapisan dermis dgn berkesan.
  • Mudah larut dengan minuman
  • Perubahan seawal 8 minggu!

Perasan tak yang molekul Shaklee Collagen Powder ni 1000 dalton je? Jadi dah tentu penyerapannya lebih effective dan tak perlu lah adaa nyatakan betapa berkesannya product ni dan yang paling penting, dalam masa yang sngkat tetapi selamat! 

Dengan pengambilan SCP ni, dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu.

  •  Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
  •  Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
  •  Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
  •  Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
  •  Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
  •  Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
  •  Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
  •  Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
  •  Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan

Faedah tambahan :: menyokong KESIHATAN SESENDI & MENGUATKAN TULANG. Bantu mengekalkan otot di dlm mata supaya lembut.

free membership2

 

source: organicbeautyskin

Bagi yang nak mencuba pada  HARGA SPECIAL sekaligus mendapatkan FREE MEMBERSHIP, do pm me ..special for april!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s