TESTIMONIAL

Testimonial: ‘Usia bukan penghalang untuk hamil dan melahirkan’. Kelahiran lebih mudah dan bertenaga ~

Hari ni nak share satu testi best..hehe memang betul, adaa pon rasa beza bila pregnant anak kedua dulu berbanding anak first..mcm same je dengan pengalaman akak ni..pengalaman adaa tu next time kite cite ye, kali ni nak share testi akak ni dulu 🙂

testi set hamil 1testi set hamil 2

 

Ha dengar tu..walaupun dah usia 30-an, tetap bertenaga tau..Alhamdulillah sangat happy dengan pengalaman kak anna ni..

Pengambilan ostematrix ni membantu dari segi pengecutan otot dan pelancaran saraf jadi mungkin sebab tu membantu dalam proses bersalin..

Vitamin lain dah pasti membantu dalam membaik pulih luka dengan cepat, beri tenaga dan membantu dalam proses penyusuan anak..huuu memang best..

Dan atas sebab itulah, adaa masih stay dengan Shaklee sepanjang tempoh mengandung anak ke 3 ni 😀 (lebar tuh senyum hehe)

So, apa lagi? Sementara masih promo ni..

promo marchdan ini ialah set yang adaa amalkan sepanjang mengandung anak kedua dan ketiga

ESP

set ibu hamil2

TOTALLY WORTH IT!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s