PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

Good news!! No more Shaklee membership renewal fees!

Ini entry berbaur announcement hehe ramai yang ingin join jadi member dan tanya fees ni sekali seumur hidup ke ape? Dulu untuk register sahaja perlu bayar rm65 atau buat pembelian sebanyak RM650++ (200UV) bagi melayakkan anda dapat free membership, dan kemudian ade renewal fees dalam RM20 setiap tahun melalui langganan majalah SHAKLEE TODAY ..dalam majalah ni padat dengan info tentang aktiviti shaklee dan kisah2 kejayaan shaklee independent distributor.

Tapi kali ni GOOD NEWS! cuma bayar RM65 je (wehee!!) dah tak perlu bayar rm20 tetiap tahun..kenapa?

Mulai Jan 2013, dah tak perlu lagi bayaran untuk renewal membership dan majalah SHAKLEE TODAY  akan digantikan dengan E-SHAKLEE TODAY hehe mudah kan?

Jadi sangat best lah sebab kene bayar RM65 je (tak termasuk postage) untuk membership seumur hidup hehe dan berpeluang utk medapat segala benefit dari Shaklee..how great is that?

GO GO SHAKLEE!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s