ESP · TESTIMONIAL

Testimonial: ESP pulihkan crack nipple? susu pun bertambah~

Tadi duk surfing2, terjumpa satu perkongsian yang best..Adaa rasa beberapa kali jugak dah adaa share tentang crack nipple ni..tentang mastitis..dan yang seangkatan dengannya hehe..crack nipple ni biasa berlaku awal2 kita menyusukan anak..maklum lah dalam tempoh belajar orang kata..tapi yang tak tahan nya..sakit nye boleh buat nangis hentak2 kaki dan sampai demam ok.huhu..

Crack nipple ni bayangkan mcm telur rebus yang terlebih rebus, kan kulit dia crack atau pecah Β kan..ha..gtulah lebih kurangnye..atau pun kalau siapa yang biasa alami bibir kering, biasa kan berdarah bibir tu..mcm ni

Ni kat bibir, kat nipple pun kalo crack, mcm ni le lebih kurang huuuuu sakit sungguh! tambah2 bila anak hisap, dengan hisapan yang kuat, lagilah memburukkan keadaan..sampaikan susu yang diperah pon kadang-kadang bercampur darah dek kerana luka nih..

Biasanya orang suh bubuh krim, atau susu ibu ..tapi kadang kala ada yang tak berkesan, ha..ni dah jumpa lagi satu cara ni, jom baca testimoni ni

testimonial ESP

 

ha kan..lepas ni kalo terjadi lagi kes ni dah tau dah nak sapu apa hehe

Kenapa ESP ni boleh membantu crack nipple? ESP ni sumber protein semulajadi terbaik..dan seperti yang kita tahu makanan sel ialah protein..apabila mendapat jumlah protein yang mencukupi barulah sel2 baru yang sihat boleh terbentuk..dalam kes crack nipple ni, kalo dilihat secara microscopic ibarat sel2 yang dah terkoyak dan perlu bercantum semula..untuk bercantum tu kene ada pertumbuhan sel baru kan, disinilah pentingnya protein..sebab tulah kalau orang lepas c-sec ke, luka mana2 ke, memang elok ambil ESP atau lebihkan makanan tinggi protein..InsyaAllah cepat luka tu sembuh nanti πŸ™‚

esp baru

 

Inilah dia ESP yang best tu, kalo tak best takkan adaa sanggup continue minum dah dekat 2 tahun lebih ha..banyak sangat khasiat nye..dah lah best heheh

Untuk sesiapa yang nak mencuba, meh, adaa ade special deal..so pm me now ok?

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s