Uncategorized

MARCH GIVEAWAY @ ADAA’S INSPIRATION

Dah berzaman tak buat giveaway ni..so kali ni rasa nak bg something lah buat customer Adaa’s Inspiration..syaratnye senang jer…

GIVEAWAY2

  1. Anda mestilah FOLLOWER blog ini dan  LIKE page Adaa’s Inpiration
  2. Jika anda seorang BLOGGER, sila letak link blog MyInspiration di BLOG LIST anda dan tinggalkan sekali link blog anda di ruangan comment di entry ini (smbl2 nk komen pon boleh)supaya Adaa dpt visit and exchange link with u :D, and
  3. Jika anda BUKAN seorang BLOGGER sila tinggalkan ‘jejak’ seperti EMAIL di ruangan comment supaya jika anda jadi pemenang, boleh Adaa contact 😀
Senang je kan? Join now from 6-16 March 2013!

mystery gift

SPECIAL PRICE AWAITS FOR 2 LUCKY PERSON

 

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s