Uncategorized

2013 Kick off session: Raising amazing Shaklee Leaders!

Alhamdulillah..semalam berakhir sudah session untuk leaders dan pastinya banyak ilmu yang dapat dari Masters yang sudi sharing..Rasanya dah sampai masa untuk start engine turbo hhehe jika nak dikongsikan perkara2 yang dapat semalam memang banyak..InsyaAllah akan dikongsikan dari masa ke semasa..

Entry kali ni adaa cuma nak warm up lah bak kata orang heheh kasi up gambar sikit..semalam ade 2 session..sesi pagi 2.5 jam, petang 2.5 jam sebab nye leaders dibawah payung JUTAWAN ni dah melimpah ruah smp tak muat nak masuk satu bilik tu..so kene lah pecahkan dua..hehe yang pastinya, sesi 2.5 jam ni memang padat dan bermanfaat..

pic 1

Ini leaders sesi petang..tapi gambar adaa xde sebab keluar pi borong stock kat kaunter heheh

pic 2

Ini pun sesi petang..adaa yang tengah kusyuk menulis ( pakai tudung brown) hehe

pic 3

 

Ini pula sesi pagi untuk leaders..

Seperti biasa, satu perkara yang adaa suka, kami tak perlu nak tinggalkan anak2..dan boleh bawa asalkan pandai2 kontrol lah kan..sebab bagi adaa, salah satu tujuan adaa join biz ni sebab anak..salah satu sebab adaa berat hati nk kerja dan tolak tawaran sbb nak jaga anak hehe so kalau adaa terpaksa tinggalkan anak demi biz, adaa rasa objective adaa tak tercapai lah ..tp hey, itu personal niat adaa ok..lain orang lain cara kan..janji bahagia heheh tp utk semalam, suami yang baik hati sudi meluangkan masa bersama anak-anak..so anak2 bahagia bermain bersama sepupu2 dan ayahnye hehe (thanx to husband πŸ˜€ )

Syukur ditemukan dengan group ni dan rasanya, pilihan inilah yang terbaik. InsyaAllah tak lama lagi mungkin diri sendiri pula yang akan berdiri didepan beratus leaders untuk berkongsi ilmu..ameen.. moga dimakbulkan πŸ˜€

Big thanx to Master Cery (my mom) , Master Iffah n Master Zura atas ilmu n pengamalan yang dikongsi semalam..lain kali leh share lagi ye hehe

Ini adaa selitkan quick video from Hadhatina..layanzzz..tips to be a great leader!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Ingin menjadi leaders seperti kami? Jom πŸ˜€

 

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s