Uncategorized

BE INSPIRED, BE MOTIVATED!

Hari ni 1 Feb 2013, terasa seperti tahun baru sebabnya bulan lepas mcm diawang-awangan aje dek penangan morning sickness..owh2…ini pon masih berbaki, tapi bila tengok cerita n berita kejayaan sahabat2, rasanya mcm ditolak-tolak ke meja computer ni untuk tulis sesuatu. hehe

Bulan ni tak panjang, cuma 28 hari jer..dan InsyaAllah, bulan ni bakal menjadi permulaan sesuatu yang besar! Ameen..

Something that open my eyes

Yes, this is what i need to do..inspire people..perasan iklan astro beyond kebelakangan ni? ‘Spread positivity’ Bila semua positive, kita happy, orang lain happy, so satu dunia happy hehe temanya untuk kita jadi positif, dan sebarkan kepada semua..

Begitu juga dengan inspire ni..to be inspired is great, but to inspire is INCREDIBLE! that is my goal..

So let’s start our day with a dream~~

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s