Pelbagai

Joint Health Tablet: Berkesan hanya dalam masa 5 hari?!

ha ni bukan Adaa yang ckp ye, tapi mengikut clinical test. Masalah sakit sendi ni bukan orang2 tua je yang alami, yang muda ni pon ramai tau..terutamanya atlit, yang jaga anak kat rumah pon mcm atlit gak haha apatah lagi working mom ye tak. Memang masalah biasa sebenarnya..ada juga yang alami slip disc ..dulu Adaa tak pernah dengar pon ttg slip disc ni dan rasanya sangat jarang berlaku, rupanya ianya dah jd satu perkara biasa..makin lama makin ramai pulak yang adaa jumpa.

jht 1

Bagi adaa, inilah masanya kalau nak mencuba Joint Health Tablet ni..sebab ianya harga promo dan yang paling penting kesan nya cepat..kenapa kesannya cepat ni?

Untitled

 

Inilah dia key ingredient dalam Joint Health Tablet ni. Glucosamine (the most concentrated form of glucosamine), Boswellia extract, and Vitamin c+manganese+zinc+copper (key joint health nutrient). 

Bukan calang2 ingredient ye..hanya yang terbaik digabung bersama dalam memastikan ianya benar2 berkesan.

jht 3 jht 2

 

Ini berdasarkan kajian ye, bab testimoni kita share kat entry lain nanti 🙂 Ini adaa share yang testimoni dari Shaklee dulu

jht 5

Bukan sahaja berkesan dalam masa yang singkat, tapi Shaklee juga berbeza dengan brand lain dipasaran.

jht 6

 

Perasan tak phrase 100% chondroitin free tu..kebanyakan brand, memang ada ingredient ni, beza dgn Shaklee ye..kenapa Shaklee tidak menggunakan chondroitin ni?

1. Boleh mengurangkan penyerapan glucosamine

2. Kebanyakan supplemen lain, chondroitin diekstrak dari sumber haiwan (lembu) dan kemungkinan tercemar sewaktu pemprosesan

3. Menyebabkan kesan sampingan contohnya:

  • ketidakselesaan perut
  • muntah dan rasa loya
  • gastrik
  • pedih ulu hati
  • cirit birit
  • dahaga
  • penyahhidratan
  • sakit perut
  • angin dan sakit tekak

4. Berinteraksi dengan warfarin (ubat penipis darah), akan meningkatkan kesan warfarin, menyebabkan lebam dan pendarahan dalaman yang teruk.

Ha..jadi sangat penting ye untuk memastikan supplement yang anda makan tuh bebas chondroitin untuk kesan yang optimal.

Jadi? ingin mencuba?

 

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s