Pelbagai

JAN ’13 PROMO IS IN THE HOUSE!!

Wah, lepas ESP, alfalfa, kolagen, sekarang satu lagi product terbaik dari Shaklee, Advanced Joint Health Tablet. Memang terbaik!

Sebotol boleh tahan selama 1 bulan, jadi inilah masanya untuk buat stock 6 bulan kan, siap dapat free sebotol lagi. boleh lah  kalau nak dihadiahkan kepada mak ke abah ke. 🙂

Siapa yang memerlukan?


Sesiapa sahaja tidak kira lelaki atau perempuan dewasa yang inginmengekalkan kesihatan sendi, yang aktif dan lasak. Lazimnya ibu bapa kita yang dah mengalami penyusutan tulang rawan, orang2 muda yang lasak, atau ibu2 yang Supermom :) . Kalau perasan, ibu2 yang dh ade anak ni, mmg sakit sendi lah tulang lah..maklum le semua dh longgar..dengan nk mengejar anak2 lagi, buat kerja rumah lagi, kerja opis lagi huhu mmg lah sakit, lenguh!

Apakah gabungan terbaik utk kesihatan sendi?

Jika sebelum ni kita ada ostematrix dan omega, sekarang dh bertambah dah..dan ini lebih spesifik utk sendi. Selain drpd gabungan oste+omega+joint health tablet, bagi yang ada budget lebih, boleh cuba the best combination.  Dan gabungan terbaik untuk kesihatan sendi  tu ialah VIVIX, SHAKLEE COLLAGEN POWDER , dan JOINT HEALTH TABLET.

Bagaimana ia bertindak?

Joint Health Tablet ni membantu kita dalam 3 cara:

1. Menyokong keselesaan sendi: Ekstrak Boswellia menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan.

2. Bertindak sebagai ‘kusyen’: Ekstrak jagung membantu mengekalkan tulang rawan

3. Memelihara tisu penyambung yang sihat: Zinc, copper, manganese and vitamin C merupakan nutrien penting dalam kesihatan sendi denganmembekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain yang memberikan kekuatan dan struktur terhdap sendi.

Melalui 3 cara inilah joint health tablet dpt bantu melegakan sakit2 sendi..Shaklee Advanced Joint Health Tablet ni sangat2 bagus sbb ianya dihasilkan dari ramuan aktif iaitu Boswellia yang bertindak dgn pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi.

Memang terbaik! Nak tahu lebih lanjut kenelah stay tuned hehe more entry to come.

Bagi yang nak merebut harga promosi ni, apa lagi, jangan tunggu lama2..this is the best time!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s