SHAKLEE COLLAGEN POWDER · TESTIMONIAL

Testimoni Shaklee Collagen Powder: Baru 3 sachets kulit dah mulus! Belum 4 kotak lagi :D

Hari ni nak share lagi testimoni pengguna Shaklee Collagen Powder. yang bestnya, wpon clinical test kata result paling best after 8 weeks, tapi perubahan nya boleh dirasai seawal kotak yang pertama. macam pengguna kita yang sorang ni, baru 3 sachets tau, bukan 3 kotak..dah terasa lainnya..

Testi kolagen 22

 

btol kan? baru 3 sachets tau..ni bukan propa ye..

Ada lagi..yang ni baru 28 sachets

Testi kolagen 21

 

[TESTIMONI DIRI SENDIRI] hihi…

SEBELUM : mengenali SHAKLEE SKINCARE SET ~with sunblock/foundation~
SELEPAS : mengamalkan SKINCARE SET + COLLEGEN POWDER ~bedak only , snap gmbar after hmpir 2jam berbedak..kikiki~

skarg dh malas dh nk tempek ape2 kat muka.cukup bedak je, trus g keje.cepat.

Ini lagi satu gambar selepas ,menggunakan SCP

Testi kolagen 21 b

 

Sblm ni kalo nk kuar rmh g mn2 mst akn tempek muka ngn sunblock yg main peranan cam foundation gak…now after bkolegan dh lame xpkai sume tu bile nk kuar…dh malas sbb tgk muka dh ok…hihi (jgn tiru sy sbb sunblock tu penting) =)
Just 4 sharing…sape2 nk oder colegen blh pm ju yer…

~ni gmbr ibu auni yg br snap 5minit yg lalu~ hihi

 

Tu kan..lebih muda nampaknye lepas guna kolagen ni..satu perkara yang adaa perasan sgt lepas guna kolagen ni bibir tu masing2 moist aje..xde merekah2 dah..tak caya? cer tengok testimoni2 pengguna sebelum ni..kenapa Shaklee Collagen Powder ni dpt memberikan kesan yang cepat berbanding kolagen lain?

Shaklee mempunyai Collagen yang sangat hebat dan terkemuka. Dengan pengambilan yang konsisten, ini yang SCP dapat berikan untuk anda. Dengan saiz molekul yang kecil, SCP mampu menyerap dengan lebih effective dan memberikan kesan positive seawal 8 minggu penggunaan!

Jika anda lihat dalam gambar diatas, bilangan asid amino dalam molekul biasa (300000 dalton) sangat besar dan sukar diserap oleh tubuh..bukan tidak diserap langsung tetapi drpd 100% mungkin yang sampai kedlm sistem cuma beberapa %, secara mudahnya kurang dari 100%.

Berbeza dengan SCP, bilangan asid amino cuma 3 (1000 dalton) dan ini memudahkan penyerapan kedalam sistem badan. (Penyerapan Unggul) Jadi tiada yang terbazir dan kesan nya akan dapat dirasai lebih cepat!

Sebab tulah shaklee collagen powder sgt sitimewa berbanding kolagen lain dipasaran. Dan bagi yang inginkan kesan yang cepat, memang sesuai sangat ambil kolagen ni..pengambilan vitamin B vitamin c vitamin E juga sangat membantu kulit dengan pengambilan yang konsisten, cuma ianya ibarat menaiki kereta, jika ada budget lebih, kenapa tidak naik flight kan? Dengan kolagen, kesannya boleh dilihat dengan cepat!! 

Masih belum yakin? try jelah baru tau..

POSTER COLLAGEN

 

Ramai dah rebut peluang ni..sampai end DEC je tau..29/12/12 so jgn melepas..nak cuba sekotak dua kotak tiga kotak pada harga promosi pon boleh..meh2 pm adaa

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s