SHAKLEE COLLAGEN POWDER · TESTIMONIAL

Testimoni Shaklee Collagen Powder: makin ‘ketat’, makin anjal, Kulit makin lembut dan sihat~

Waduh, penangan kolagen semakin menjadi-jadi  ni! Dah macam2 testimoni pengguna dan Adaa sendiri teruja tau hehe. Ok cut it short, jom tgk ape yg ketat, ape yg lembut nih?

pic credit to ida

Testi kolagen 18

Ini pula testimoni dari lelaki..ha bukan perempuan je tau amalkan kolagen 🙂

Testi kolagen 19

Nampakkan perubahan pada wajah Joel ni..dari berminyak, langsung takde, gebu je nampak..hehe

Testi kolagen 20

Yang ini pula Breastfeed mom ..baru 7 sachets tau..Untuk pengetahuan, Collagen ni sebenarnya bagus untuk ibu selepas melahirkan, bile dah lepas deliver (regardless bf anak atau tidak) payudara wanita mula mengendur..jadi Kolagen dapat membantu menganjalkan semula payudara. refer Punca dan cara mengatasi PAYUDARA KENDUR DAN LEMBIK~

Banyak manfaat dari segi kesihatan dan kecantikan ..

Penghasilan kolagen berkurangan dengan kadar 1.5% pada setiap tahun selepas usia 25 tahun. Selepas usia 45-50 tahun, badan kita akan kehilangan hampir separuh daripada kolagen yang ada. Cuba bayangkan..dan kolagen ni tak boleh dihasilkan oleh badan ye..harus ambil makanan kaya kolagen seperti makanan tambahan untuk membantu penghasilan..cnthnya vitamin C dan Collagen Supplement. Jadi, nak kata satu kemestian, YES.

Bulan ni promo masih berjalan..Jadi jgn lepaskan peluang untuk mencuba pada harga promosi ye..tak rugi..

POSTER COLLAGEN

Penjimatan yang sgggttttt banyak. So grab now!

*hujung Bulan lepas seorang customer Adaa baru je grab 2 kotak kolagen, n dia sebut2, bilalah ade promo kolagen ni ye..mesti best. Tup tup bulan ni promo kolagen! Hari pertama terus pm nak BUY 6 FREE 1. Wah memang tak lepas peluang! Anda?

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s