ALFALFA · B COMPLEX · ESP · OMEGA GUARD · TESTIMONIAL · VITAMIN C

Testimonial set penyusuan: Pam 25 oz setiap hari, Vitamin terbaik buat ibu menyusu~

Baru sekejap tadi abang posmen menghantar majalah Shaklee Today dan belek punya belek, jumpa lah cadangan pengambilan supplement yang disyorkan oleh Shaklee..ha meh2 baca sikit

BF 001

 

Ha tu dia..selama ni memang Adaa mengamalkan kesemua ini..Ini set yang dah hampir dua tahun adaa amek

tripple m

 

Omega pun Adaa ambil, tapi bila baby dah besar ni, dia yang bukak peti ais amek sendiri, kunyah2 hehe

Alhamdulillah selama ni Adaa telah membuat pilihan yang tepat..dan yang bestnya, set ni bukan saja untuk ibu menyusu tapi untuk semua! Adaa ambil, dari mengandung (kecuali Alfalfa), terus masa berpantang, menyusukan anak..memang all the time lah 🙂

Selalunya Adaa share testimoni ibu2 yang melayu kan, ha kali ni Chinese mom yang mengambil supplement untuk penyusuan ..

TESTI BF 001

 

Ha nampak tu..penuh satu chest freezer..Kalau mereka semua boleh, kenapa tak kita kan?

Jom berikan yang terbaik buat simanja anda 🙂

 

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s