SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Testimoni Shaklee Collagen Powder: Baru 12 sachets, jeragat pudar, lingkaran gelap bawah mata tiada lagi!

Pagi ni Adaa nk share satu testi ringkas dari customer..Jom baca

Testi kolagen 16

 

Ha tu belum penggunaan selama 8 minggu (4 kotak) tu..baru 12 sachets, tak sampai sekotak pon lagi..

Ramai dah mencuba kolagen Shaklee dan Alhamdulillah menampakkan kesan positive dalam masa yang singkat. Ini bukan sebab chemicals ke apa ye, tetapi rahsianya terletak pada size molekulnya yang hanya 1000 dalton berbanding kolagen lain yang 300 kali ganda lebih besar. Bila size nya kecil, lebih mudah diserap, maka kesan juga lebih cepat.

Contoh lah, larutkan garam batu dengan garam halus, mana lebih cepat (faktor suhu air, dan yang lain sama ye) sudah tentu garam halus kan..so analoginya sama disini.

https://mycutekidsmyinspiration.files.wordpress.com/2012/06/collagen7001.jpg?w=400&h=307

Apa yang kolagen shaklee boleh bantu anda?

Secara ringkasnnya, dengan pengambilan collagen ini, dpt membantu:

Memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu.
  •  Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
  •  Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
  •  Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
  •  Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
  •  Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
  •  Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
  •  Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
  •  Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
  •  Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan

Faedah tambahan :: menyokong KESIHATAN SESENDI & MENGUATKAN TULANG. Bantu mengekalkan otot di dlm mata supaya lembut.

 
SHAKLEE DIFFERENCE:
 
Terdapat pelbagai jenama Kolagen dipasaran, tetapi apa yang membezakan SHAKLEE COLLAGEN POWDER ni?
Collagen Powder Shaklee 1
  • Dikeluarkan dari 1st Natural nutrition Company in the world!
  • Mengandungi  4000mg proprietari RSS (red Snapper Scale) Collagen, berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak drpd sisik ikan merah.
  • Molekul yang sgt2 ringan (1000 Dalton)-membolehkan ianya diserap dengan mudah oleh badan dan bantu kepada peningkatan sintesis kolagen pd lapisan dermis dgn berkesan.
  • Mudah larut dengan minuman
  • Perubahan seawal 8 minggu!

Yes, ramai teruja dengan resultnya..dan sempena promo Dec ni lagilah berderu yang borong!

promo dec

 

Bagi yang ingin mencuba 2 3 kotak dengan harga murah, lebih rendah dari harga ahli, pm adaa untuk tahu caranya..kebaikan dikongsi bersama 🙂

 

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s