SHAKLEE COLLAGEN POWDER

FENOMENA DECEMBER ’12: Peluang yang tak boleh dilepaskan!

Bulan ni memang betullah fenomena..bukan apa, sebelum ni ramai yang kata Shaklee Collagen Powder ni mahal .. tapi kesannya memang tak dapat dinafikan..proven work! memang tak rugi beli..kalo tak takkan ada yang ambil smp berkotak2 kan..

So sempena promo bulan ni, lagi lah..silap2 kosong stok satu Malaysia..Apa yang anda dapat?

POSTER COLLAGEN

 

Ha, jimat sampai RM853!! Siapa nk bagi? memang berbaloi..7 kotak ni tahan 3 bulan lebih..dan mengikut ujian klinikal, penggunaan selama 8 minggu (4 kotak) mampu memberikan perubahan yang significant!

https://i1.wp.com/image.slidesharecdn.com/healthybeautyprogrammebm-120724114641-phpapp02/95/slide-21-728.jpg

Dengan harga promo no wonder berebut yang grab!

Berminat tapi nk try 2 3 kotak je? Nak harga murah ? Boleh..meh2 adaa bagitahu 🙂

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s