SHAKLEE COLLAGEN POWDER

FENOMENA DECEMBER ’12: Peluang yang tak boleh dilepaskan!

Bulan ni memang betullah fenomena..bukan apa, sebelum ni ramai yang kata Shaklee Collagen Powder ni mahal .. tapi kesannya memang tak dapat dinafikan..proven work! memang tak rugi beli..kalo tak takkan ada yang ambil smp berkotak2 kan..

So sempena promo bulan ni, lagi lah..silap2 kosong stok satu Malaysia..Apa yang anda dapat?

POSTER COLLAGEN

 

Ha, jimat sampai RM853!! Siapa nk bagi? memang berbaloi..7 kotak ni tahan 3 bulan lebih..dan mengikut ujian klinikal, penggunaan selama 8 minggu (4 kotak) mampu memberikan perubahan yang significant!

https://i1.wp.com/image.slidesharecdn.com/healthybeautyprogrammebm-120724114641-phpapp02/95/slide-21-728.jpg

Dengan harga promo no wonder berebut yang grab!

Berminat tapi nk try 2 3 kotak je? Nak harga murah ? Boleh..meh2 adaa bagitahu 🙂

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s