TESTIMONIAL

Testimoni: Advanced Joint Health Tablet memang superb!

Semalam dapat sms dari sahabat merangkap customer Adaa..Akak sorang ni sangat bz..seorang caterer..paham ajelah macam mana beban tugasnya, terutama musim orang kawin ni..memang tak menang tangan..duduk pulang di rumah bertingkat..tingkat 3 ke 4 ek kak? hahah no lift ok..memang sakitlah urat saraf huhu dan apa yang Kak Nia ni ambil? Ini je..

Advanced Joint Health Tablet
Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan

Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendisendi.

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.

 Kod Produk 11004 (60 pil)

Info ringkas ye..hehe apa yang kak Nia kata lepas ambil Joint Health Tablet ni?

Tu kan..Alhamdulillah memang gembira bila dapat respond mcm ni..InsyaAllah akan dapat membantu lebih ramai orang 🙂

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s