SHAKLEE COLLAGEN POWDER · TESTIMONIAL

Shaklee Collagen Powder: Baru 5 hari guna mula nampak beza~

Dalam sibuk2 hari ni nak jugak share lagi satu testimoni ni..kolagen owh kolagen..makin menjadi-jadi ni hehe ..taknak cakap banyak lah, jom tengok..

 

Duk tgk org try amik collagen ni..teringin rasa.dh try br tau..mmg superb laa..br 5hr minum dh nmpk beza.skrg duk rasa kulit muka menegang jer..kulit mmg xde jerawat..tp ada kesan2 jerawat lama.dh nmpk semakin pudar.seronok sgt..

 

Tu dia..ikut ujian klinikal the best result adalah dalam 8 minggu penggunaan..jadi, kalo baru 5 hari pon dah mula menampakkan kesan positive, tunggu aje lepas kotak ke-4 nanti, pasti puas hati!

Ramai juga yang cakap kat Adaa, mahal sangat, ade yang RM puluh2 aje..well, itu terpulang pada anda..tapi apa yang boleh Adaa katakan, harga SCP ni memang tak setanding dengan quality, jangan salah faham, bukannya mahal dan tak berkesan, tetapi, MURAH tetapi BERKESAN ..dalam masa yang singkat lagi..jadi tak hairan ramai yang borong berkotak2..dan kolagen ni bukan sekadar untuk kecantikan ye, tetapi untuk kesihatan menyeluruh 😀

Jadi, kalau nak tahu berbaloi ke tak, kenalah cuba kan?

Istimewa untuk anda :)

3 kotak kolagen dan apa lagi yang anda dapat?

  1. FREE MEMBERSHIP+MEMBERKIT (Worth RM75)
  2. OFF RM180 ON PRODUCT PRICE!
  3. OWN SHAKLEE ID
  4. ENTITLE TO GET CASH BONUS IN FOLLOWING MONTH (worth RM30++)
  5. OPPORTUNITY TO START BUSINESS WITH SHAKLEE (ur choice :D )

So, jom!

*click LIKE if u find this article interesting

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s