SHAKLEE COLLAGEN POWDER · TESTIMONIAL

Shaklee Collagen Powder: Baru sekotak dah anjal! Women’s true best friend~

Makin panas pulak kolagen ni..eh kolagen tak panas tau tapi pasarannya makin hangat heheh ok, hari ni nak share lagi satu testimoni pengguna..testimoni lepas2 tentang jerawat anak2 muda kan (mude ke? ) hehe kali ni testimoni dari aunty lah kirenya..agak berusia tapi mantain cun heheh jom, tgk sikit..

 

Pic 1st bleh nampak kerut/kedut kat muka.. Dan putih pucat.. Dan mmg nampak usia sbenar dia hehe.

Pic selepas collagen 1box.. Muka nmpak tegang,muda dan bersemangat. Nnti kalau aunty ni bagi pic dia lagi.l sy share.ni baru 1box collagen..dah tegang muka.

Kalau tengok betul2, even dalam testimoni yang sebelum2 ni pun, tang bibir tu perasan tak makin moist dan pinkish gitu..dan tang kedut between kening tu nampak kan dan kurang..tegang tau..wrinkles slowly faded away..

Kolagen ni memang sangat perlu sebenarnya..tak kiralah lelaki ke wanita ke, tua ke muda ke sbb bila umur kita masuk alam dewasa je, jumlah kolagen dalam tubuh kita drop dan tinggal hanya berapa % je..dan yang paling penting, kolagen ni bukan untuk cantik je tau, tapi lebih kepada kesihatan..tahu tak, kornea kita pon sebenarnya kolagen? ha..so siapa2 yang nak mata yng sihat tu boleh ye ambil kolagen ni..

Ini adaa share sikit the benefits of collagen towards our health

Skin Health

Collagen plays a vital role in skin health. It maintains its firmness and elasticity. Collagen, in the form of collagen hydrolysate, may also help keep skin hydrated.

Collagen hydrolysates are often used in health and beauty products because of their moisturizing properties. A lack of collagen becomes evident during the aging process as skin begins to sag and lines and wrinkles begin to form.

Cartilage, Joints & Bones

Cartilage is the hard but slick tissue that coats the ends of bones where they come together to form a joint. The combination of collagen mesh and water forms a strong and slippery pad in the joint that cushions the ends of the bones in the joint during muscle movement. Healthy cartilage allows bones to effortlessly slide over one another.

Osteoarthritis

Osteoarthritis can develop slowly as a joint loses cartilage. This degenerative joint disease often occurs in the joints of the hip, spine, knees, fingers and feet. According to the Johns Hopkins Arthritis Center, stimulating the production of collagen may help cartilage to repair itself.

Collagen Stimulants

A number of foods may help to naturally improve collagen production in the body. These include dark, leafy vegetables, flax seed, prunes and vitamin C-rich fruits such as oranges

Semalam je ramai yang tak lepas peluang untuk mencuba kolagen ni dan rasai sendiri keberkesannya..nak cuba? Istimewa untuk anda 🙂

3 kotak kolagen dan apa lagi yang anda dapat?

  1. FREE MEMBERSHIP+MEMBERKIT (Worth RM75)
  2. OFF RM180 ON PRODUCT PRICE!
  3. OWN SHAKLEE ID
  4. ENTITLE TO GET CASH BONUS IN FOLLOWING MONTH (worth RM30++)
  5. OPPORTUNITY TO START BUSINESS WITH SHAKLEE (ur choice :D )

So, jom!

*click LIKE if u find this article interesting

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s