SHAKLEE COLLAGEN POWDER · TESTIMONIAL

Shaklee Collagen Powder: Eye bag, Kulit berminyak, jerawat, white head, black head, kulit kusam, jeragat?? HOTTT!!

Alhamdulillah, ramai yang makin suka kolagen ni especially bile ade special deal kan?

Hari tu dah share sikit testi tentang kolagen ni kan, ha ni nak tambah sikit lagi ..bukan apa, Adaa excited sangat ni tengok perubahan yang SUPERB just in a few weeks, less than 8 week pon bnyk ni..HOTTTTT!!

Tu dia…huhu memang tak tidur malam dibuatnye..sebab tulah rammmaaaiii yang borong dah kolagen ni..siapa yang taknak kan kesan yang cepat mcm ni?

Ni satu lagi testi adaa cedok dari blog rakan biz..guna kolagen baru 2 minggu!

”Pic belah kiri tu adik tlg ambilkn gmbr Nad 2 minggu lps sblm start try Collagen Shaklee. Pic belah kanan ni ambik pagi td oleh hubby. Blur skit compared to belah kiri. Rasa cam xpercaya pun ada gak sbb nmpk cerah skit. Dh pki tudung yg sama, angle yg sama, dan di bawah lampu kalimantang yg sama. Hehe. Kalau tgk skin texture rasanya xbyk beza sbb Alhamdulillah kulit xde prob sgt cuma now kalau sentuh mmg rasa halusss sgt. Nad mkn collagen ni 2 sachet every day for the first 1 week. Dan lepastu 1 sachet sehari. Selain tu nad konsisten minum ESP skali ngan Collagen, pakai pencuci muka Nutriwhite Shaklee dan Overnight Renewal Cream Nutriwhite Shaklee jgk. Will continue for another 6 weeks (clinical studies menunjukkan kesan kulit lebih gebu selepas penggunaan 8 minggu)”.

ha..cakap banyak pun tak guna dah ni..nak tahu apa lagi yang kolagen ni boleh buat pada anda?

Banyak tu..untuk lihat lebih bnyk testimoni, kenapa Shaklee Collagen Powder berntindak dengan pantas, kesan sangat awal, dan apa istimewanya Shaklee, boleh klik here

pssttt: Ade special deal utk anda, jom pm adaa untuk tahu apa dia 🙂

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s