SHAKLEE COLLAGEN POWDER · TESTIMONIAL

Testimonial Collagen: Jeragat pudar, pori mengecil, kulit gebu hanya dengan 3 kotak kolagen! HOTT!!!

Lai lai lai..rapat sikit meh..ha..as promised, adaa nk share testi terbaikk ni..br dpt permission dari empunya badan..tak nak ckp panjang, let the picture speaks for itself

12677671_773260062773864_1653025936_n.jpg

 

”Pic dua2 ni mmg pic asli.. Xpakai make up ke apa.. Sebab tu korang bleh tgok lagi kesan pigmentasi yg semakin samar2 tuh.. Kalo sekiranya sy apply fondation mmg kesan tuh hilang rata je ngan kulit.. Dulu kakak sy sndiri slalu suh sy guna naturactor bagai hehehe. Cuma sy rasa masih pelik kalo bersih tang2.. Dah bertahun2 ngan jeragat nih.. Semakin teruk bila mengandung.. Menjadi2.

Jadi sy amik keputusan.. Biarlah sy tunggu hilang sndiri je dgn supplement shaklee nih..xyah susah2 nak smbunyikn..sebab sy yakin ia akan hilang. Btw umo sy masih 24tahun(salam perkenalan.. Sy mama 3anak kecil :P. ramai plak dok pm sy panggil kakak…segan hikhik).
Kesan utama collagen nih.. Sgt terasa kulit kita lembuttt je. Semakin cerah bukan kat muka je.. Tp semua2. Kesan calar2,sunburn..semua xde dah..sebab dulu sy nih mmg ahli persatuan..aktif berjemur,berkhemah sana sini.”

Nampak kan bagaimana hanya dengan 3 kotak kolagen, pori nya makin mengecil, kulit makin gebu dan putih, jeragat semua pudar dan hampir tidak kelihatan..muka pon x berminyak!! sangat best!!

Ini lagi satu testimoni..cust ni mukanya sgt mudah terbakar atau sunburn setiap kali kene matahari…n of course dgn cuaca khatulistiwa ni tak dapat lah nak elak kan..n we know how much pain bile kulit terbakat..pedih! yang ni dengan mak dia, aunty dia, aunty belah husband, adik beradik, semua pakat ambil kolagen 🙂 MARVELOUS!!

Pic atas: bfore start collagen. Muka mudah terbkar walau tak kena direct ngan cuaca panas.. Selalu dia duduk kat belakang je f naik kereta

Pic tengah:after 7paket collagen.. Muka dah xbrapa nak merah2. Dah cantik ya putih sekata.
Pic bawah: pic atest(xtau collagen keberapa. tp dia belum habis 1box collagen sebab kdg dia terlupa minum..minum collagen sebelum tido). Muka dia dah nampak putih jernih..pinkish.. Nampak glowing. Muda belia.

lihat tu, belum habis sekotak pon lagi tapi dah nmpk kesan..so pada sesiapa yang selalu tanye adaa, berapa lama boleh nampak kesan..ha..jawapannya CEPAT hehehe sebab ape?

Shaklee mempunyai Collagen yang sangat hebat dan terkemuka. Dengan pengambilan yang konsisten, ini yang SCP dapat berikan untuk anda. Dengan saiz molekul yang kecil, SCP mampu menyerap dengan lebih effective dan memberikan kesan positive seawal 8 minggu penggunaan!

Jika anda lihat dalam gambar diatas, bilangan asid amino dalam molekul biasa (300000 dalton) sangat besar dan sukar diserap oleh tubuh..bukan tidak diserap langsung tetapi drpd 100% mungkin yang sampai kedlm sistem cuma beberapa %, secara mudahnya kurang dari 100%.

Berbeza dengan SCP, bilangan asid amino cuma 3 (1000 dalton) dan ini memudahkan penyerapan kedalam sistem badan. (Penyerapan Unggul) Jadi tiada yang terbazir dan kesan nya akan dapat dirasai lebih cepat!

Sebab tulah shaklee collagen powder sgt sitimewa berbanding kolagen lain dipasaran. Dan bagi yang inginkan kesan yang cepat, memang sesuai sangat ambil kolagen ni..pengambilan vitamin B vitamin c vitamin E juga sangat membantu kulit dengan pengambilan yang konsisten, cuma ianya ibarat menaiki kereta, jika ada budget lebih, kenapa tidak naik flight kan? Dengan kolagen, kesannya boleh dilihat dengan cepat!! 

Bagi yang ingin mencuba, adaa ada special deal utk anda..nak satu? boleh..dua? pon boleh..tapi jika ambil 3 kotak..apa yang anda dapat?

Setiap kotak mengandungi 15 sachets untuk kegunaan selama 15 hari, kalau ambil 2 kotak, cukup untuk kegunaan sebulan, tapi jika ambil 3 kotak?

  1. FREE MEMBERSHIP+MEMBERKIT (Worth RM75)
  2. OFF RM180 ON PRODUCT PRICE!
  3. OWN SHAKLEE ID
  4. ENTITLE TO GET CASH BONUS IN FOLLOWING MONTH (worth RM30++)
  5. OPPORTUNITY TO START BUSINESS WITH SHAKLEE (ur choice :D )

Macam mana? Grab before it’s too late!!

*click LIKE if u find this article interesting

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s