ESP · SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Kulit tegang hanya dengan masker yogurt+ESP :)

Hehe sementara duk tunggu tomyam atas dapur nuu meh2 Adaa nak bagi resepi..bukan resepi tomyam ye..tapi resepi bermasker dengan ESP 🙂 Banyak cara boleh buat mask ni tapi kali ni nak share satu jer dulu 🙂

Senang kan? Tahu kenapa Adaa suggest tambah ESP tu? ESP adalah protein powder..Rasanya semua tahu yang Kulit kita memerlukan kolagen kan supaya tidak kendur dan tahukah anda yang kolagen ialah daripada family fibrous protein dan merupakan salah satu protein utama dalam memastikan kulit kita kekal elastik, tegang? 

Dalam produk2 penjagaan kulit sekarang, hampir semua diperkaya dengan protein sebab protein inilah yang membantu menggantikan kolagen yang hilang dan mengembalikan tone dan elasticity kulit semula.

Kenapa putih telur? Putih telur ni zaman nenek2 kita dulu pun dah glemer dah..campur dgn bedak sejuk lah, limau nipis lah. Putih telur sebenarnya mempunyai ‘face lifting effect’. jadi sangat sesuai lah untuk menegangkan kulit yang dah berkedut dan kendur 🙂

Selamat mencuba!!

*nak lagi best? Add on Shaklee Collagen powder MELETOP! 🙂

Bulan ni ada promo hebat untuk ESP ..mmg tak rugi ambil 6 tin sekaligus..bukan dapat harga murah je, dapat FREE SATU TIN EXTRA LAGI! nak 2 3 tin? pon boleh..ramai yang berebut ni ..sebab mmg berbaloi..tak caya? Don’t worry exp date berkurun lagi..june 2014 nun! Offer ni jaaaarrraaannnggg sgt so jangan lepas kan ok?

Nak tahu apa lagi benefit yang anda dapat dengan pembelian BUY 6 FREE 1 ni? PM aje.. 🙂 Dah ready nak bagi penerangan ni hehe


NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s