Uncategorized

Testimoni: Vivix bantu pulih kencing manis, perokok dan darah tinggi?

Rasanya lama tak menulis tentang testimoni pengguna..Kalau di group customer kami Shaklee Golden Lounge, hari2 ada saja testimoni yang muncul dan of course seronok membacanya..So kali ni Adaa cuma ingin berkongsi sedikit kata-kata pengguna yang berpuas hati dengan VIVIX..Ramai yang kata VIVIX ni mahal..tapi dengan kualitinya..VIVIX sebenarnya terlalu MURAH!

Jom lihat testi sikitt….

Itu baru sikit tu..nanti2 Adaa sharing2 lagi untuk korang..

Jika yang dah lama mencuba itu ini untuk memperbaiki taraf kesihatan, boleh juga mencuba VIVIX ni..kalau lah dilihatkan testimoni dari luar negara, memang terlalu banyak..nak kata specific untuk sejenis penyakit, bukan ye..tapi VIVIX ni tackle perkara paling  basic dalam badan kita iaitu DNA dan cells.. Sebab tu Adaa suka untuk suggest VIVIX as basic supplement anda..

Bagaimana VIVIX dapat membantu?

1.Memperbaiki DNA.

Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal

2.Memperbaiki tenaga sel.

Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

3.Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dansendi.

Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Ingin mencuba? 😀

Ingin mengetahui bagaimana vivix bertindak? Here

More testi? here


NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

One thought on “Testimoni: Vivix bantu pulih kencing manis, perokok dan darah tinggi?

  1. Pingback: Hadiah Hari Ibu

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s