Pelbagai

Borak Aidilfitri 2012

LADIES OF THE FAMILY

Amboi dah mcm nama program tv tau heheh. Alhamdulillah sempat juga menulis sekejap di pagi hari ni setelah 2 minggu x update. Fuh 2 minggu tuuuu lamanya..mahap ye teman2..hehhe Maklumlah, hari raya..x sangka pulak connection xde, lepas tuh demam teruk tp bukan sbb sakan beraya tp sebab infection..(jasa anak ku yg suke menggigit time bf huhuhu) so inilah dia..disini dan sedang menulis.

2 DRPD 6 HEROES

Walaupun cuti beraya tapi Shaklee tetap berjalan..Alhamdulillah rezeki berniaga online..24/7 kan..walaupun internet takde kat kg, tapi sms ade..hehe dan yang penting boleh juge secara offline πŸ™‚

Adaa mula pulang ke kelantan hari Khamis sebelum raya lagi..setelah hampir 5 6 bln x balik uhuhu yelah, dulu masa Umi ada,Umi lah yang asik suh balik, penggerak kami ni utk selalu balik menjenguk..tapi bila Umi takde..pastinya suasana berbeza..

Raya kali ni kali kedua tanpa Umi dan adik ayu. Adaa ingat lagi tahun lepas sikit pon x semangat nk raya..tapi mujur ada family n anak2..PIL yang sangat meriah hehe. Tahun ni, raya cuma dengan adik beradik, tapi kemesraan tu ade..dan makin akrab dr sebelumnya..bila dah tak de orang tua..kami lah yang harus bersatu, dan yang pasti walaupun hidangan di pagi raya tak semeriah orang lain, tapi syukur hubungan kami makin rapat..yelah, tinggal pon 4 orang je adik beradik..sorang gi pasar, sorang masak kuzi, sorang masak rendang..sorang nasik mpit..jadi lah kan? kuih? kuih tunjuk hehehe..

ADIK AYU~

(baru nk mencoret anak dh kaco..huhu) xpe, sambung sikit lg..Dan yang paling Adaa gembira sbb dpt menjenguk pusara Umi dan adik Ayu..terubat sikit rindu..tgk bilik Umi..gmbr2 kat rumah..berada dirumah tu sendiri pon rs kehadiran Umi…Abah, adik belum sempat lg menjenguk pusara abah kat cheras, InsyaAllah..suatu hari nnt..

UMI~~

Bagi my cust, rsnya cuti kali ni plg lama adaa menyepi, tapi Adaa x hilang tau, ade ni..n untuk hari ni smp 3 hari lagi promosi ttp berjalan πŸ™‚ So nk place order just roger Adaa ye πŸ˜›

HAPPY EID EVERYONE!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s