SHAKLEE COLLAGEN POWDER · TESTIMONIAL

Testimoni Collagen Powder: Baru 7 hari, Kulit halus mulus~~

Disebabkan terlalu ramai yang teruja dengan keberkesanan collagen ni, tambah2 nk dekat2 raya lagi ni kan..semua nk cantik kan..ha..so ini lagi satu testimoni terbaru..mmg marvelous!

thanx to kak Mashitah

(atas sbb2 tertentu, adaa terpaksa remove pic sbb melibatkan aurat lengan..tapi yg ingin melihat gambar transformation kak mashitah selepas 7 hari guna kolagen, boleh contact kak mashitah sendiri ye..)

 

”…berbalik pada kisah saya sendiri, yang tersalah guna produk…
nak dijadikan cerita, punya la taksub nak kulit licin dan lembap gitewwww, ter’over’ guna 1 produk ni…..
yelaaa, bulan puasa dan duk dalam air-cond seharian pulak tu , kulit pun naik kering & menggelupas jerrr
apalagi, habis 2 belah tangan saya sapu, macam sapu losyen tuuuu..
rupa2nya, cream tu kene sapu nipis2 & sikit2 jerrr…
dapat kat saya, bantai sapu tak hengat duniaaa….bik kauuuu !!
esoknya terus naik bijik2 kecik dan sangat gatalllll..
tak tahan gatal, saya garu bagai nak gilerrrr..
hubby sy tengok pun, dah tak tau nak cakap apa…
siap pegi klinik ambik ubat, lega la sikit….dah surut bijik2 tu
tapi, kesan dari garu tu, meninggalkan parut yang tersangat hodohhhh dan merekah2…….
saya sendri pun rasa tensen gilerrr bila tengok…..
apa saya nak guna utk repair kulit saya dengan cepat???
kebetulan pulak, Shaklee baru jer launch produk baru iaitu Collagen Powder..
klinikal test menyatakan kesan terbaik adalah selepas 8 minggu….
8 minggu?? takkan aku nak tunggu sampai 8 minggu??
tapi saya yakin dan cuba jugak Collagen Powder ni, walaupun tak dapat nak cantik sangattt sebelum raya, at least tak der la seburuk cam pic kat atas tu….
saya ambik secara konsisten, minum selepas berbuka puasa…
campur 1 sachet dalam bancuhan milo 1 mug….( i luv Milo….)
tiap2 hari minum, sampailah 7 hari selepas tu, ini lah hasilnyaaa…
gambar ni tak der edit2 tau..semuanya benar belaka…
so, saya nk berkongsi kebaikan Shaklee Collagen Powder ni dengan anda semua…
yang mana baik, patut dihebah2kan ….supaya semua orang pun dapat manfaatnyaaa…”
full story here
Ha mcm mana? Hebat kan? Itu baru tujuh hari tau..mmg best! Bagi yang nak kelihatan cantik di hari raya nnt boleh cuba dari sekarang 🙂
Adaa tau, bnyk jenis kolage dipasaran tetapi kenapa adaa cadangkan Shaklee Collagen Powder?
  • Dikeluarkan dari 1st Natural nutrition Company in the world!

     

  • Mengandungi  4000mg proprietari RSS (red Snapper Scale) Collagen, berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak drpd sisik ikan merah.

     

  • Molekul yang sgt2 ringan (1000 Dalton)-membolehkan ianya diserap dengan mudah oleh badan dan bantu kepada peningkatan sintesis kolagen pd lapisan dermis dgn berkesan.

     

  • Mudah larut dengan minuman

     

  • Perubahan seawal 8 minggu!

Penyerapan sangat cepat dengan berat molekul hanya 1000 dalton berbanding kolagen lain 300 000 dalton!
Jom, dapatkan sekarang!!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s