NUTRIFERON

Nutriferon: ‘Ubat’ demam, sakit tekak~~

Salam semua..hari ni panas betul..penah tak rasa panas sgt sampai nak nanges heheh betul..kdg2 rs sgt panas yang tak tertahan sampaikan minum air berbotol2 pun rasa tak berkesan huhuhu rasa mcm nak tempah jakuzi je hehe

bestnyee

Musim panas mcm ni mmg senang terkena demam lah, sakit tekak lah..huhu kalo yg ade tonsil tuh lg lah, dahlah tonsil bengkak, demam, nk telan air pon seksa..time2 mcm ni mulelah mencari ubat ye tak? Ape kata kali ni tukar pulak, test nutriferon mcm Kak N,  jom baca

Hari Jumaat jam 2pagi, tiba-tiba saya terasa anak tekak saya bengkak dan sangat susah nak telan air liur. Badan pula dah mula menggigil dan tanda awal demam nak datang. Saya bangun dan cuba memakan sedikit biskut dengan air panas untuk alas perut sebelum saya nak makan apa-apa vitamin.

Dalam otak ni, dah tergambar Nutriferon …selepas alas perut terus aje makan Nutriferon sepeket. Esoknya, Jumaat pagi tu selepas makan pagi, saya amik lagi sepeket Nutriferon. Sebab terasa tekak ni masih lagi bengkak. Selepas lunch saya telan lagi sepeket dan malam sebelum tidur lagi sepeket.

Sabtu jam 3 pagi saya terbangun sebab terasa dahaga, selepas minum alhamdulillah semua lendir keluar dengan banyaknya dan bengkak yang terasa di anak tekak makin surut. Pagi Sabtu saya masih amalkan yang sama macam rutin Jumaat, setiap lepas meal saya telan Nutriferon.

Alhamdulillah hari ni makin beransur baik. Lega sangat. Nasib Nutriferon sentiasa ada dalam rumah. Dengan izin ALLAH lega dah rasa sakit dekat tekak ni.

Sejak dengan Shaklee, saya rawat diri saya dengan vitamin. Pada saya tiada istilah terlebih vitamin bila sakit. Masih ingat dengan seorang doktor yang mendapat kanser, beliau sendiri rawat dirinya dengan vitamin berpuluh2 biji sehari. Beliau juga turut pesan amalkan minum air kelapa muda at least seminggu sekali untuk nuetralkan darah. Mungkin ada setengah orang suka makan ubat doktor, kerana kesannya cepat tetapi tanpa disedari ubat itu boleh mengganggu fungsi buah pinggang dalam jangka panjang.
————————————————————————————————–
So, decide what best for u..u know urself better than anyone else kan..nak cuba? pm adaa cepat! Bulan ni promo nutriferon tau

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

 

Advertisements

One thought on “Nutriferon: ‘Ubat’ demam, sakit tekak~~

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s