Uncategorized

RAMADHAN & SHAKLEE: Nak tahu set yang membantu anda di bulan ramadhan nanti?

Wah..lagi 4 5 hari je dh nak puasa..Alhamdulillah..moga tahun ni dapat kita semua menjalani ibadah ni dengan kesihatan yang baik, penuh ikhlas..Pastinya ramai yang tertanya dan dah ada pon yang order product apa yang bersesuaian sempena puasa ni kan? Ha ni..nk bgtahu..ini set yang tahun lepas, nnt tunggu yang baru Adaa update lg ok? (semua dalam pic tuh ade kecuali Fiber green canister tuh)

credit to genkimomma

Jika ada yang tak sure, dan tercari2 product apa yang sesuai selain diatas tuh..contoh mcm ibu menyusu ke, orang gastrik ke..boleh juge tanya Adaa personally ye..I’m here to help 🙂

So take a look and be ready for a great Ramadhan!

I’m a Shaklee Independent Distributor

Teras Jernang Bangi
HP No. =017-9329859
Email = adaanoor@ymail.com
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s